SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
to ma silu vic jak 10mm ne?
Bez urazky za ty prachy co jsem ji nasel to moc muziky neni ale vzhledem k tomu ze je to klasicky odbockovy stroj mel by to byt drzak.
Vzal som si nato teda posuvku ma to 12mm to na veci asi nic nemeni.
Sice pisu max 10mm ale rezalo to v absolutnej pohode a dost cisto nato ako rychlo som postupoval.
Na doma a k auta max. co potrebujem.
Dal som zanu 490e rok vyroby 2005.
Cena novej je nekde inde to uznavam , ale mne cinan domov nesmie a uz vobec nie ked je realna nahrada hoc z druhej ruky a tuzemskej vyroby.
Drzak to je urcite.V predoslej prevadzke ju vraj nesetrili. Diely na horak trafimet nestoja majland kvalita je OK.
20 by to zvladlo?
to ani netusim mozem skusit ale asi nie.
predsa len v navode je max 10mm.
na take hrubky su ovela vykonnejsie stroje
V práci mám ForCUT 50 a pre nu by bolo 20mm asi tiež vela, v bývalom zamestnaní som mal strojnu plazmu Hypertherm PakMaster XL 75A a na nej sme skúšali tuším 25mm , prerezalo to pekne, ale mizerná rezná rýchlosť, reálne by to bolo nepoužitelné pretože by sa to môžno skôr prehriala ako by to to dorezalo požadovaný tvar
tak to pak ano za tyhle penize je to o necem jinem za plnou cenu mi prijde minimalne hodne predrazena.
z mojej praxe co kutim doma pre seba a sem tam nejaka fuska je u mna max 8mm a to postacuje.
tazko konkurovat chine cenou .-) ale ...