SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Zdravím,
asi před rokem,můj známí se dostal k odkoupení vyřazené KS-350/1 s jednoho nejmenovaného podniku,kde sloužila pouze v údržbářské dílně;takže jen příležitostně.
Cena byla něco okolo 3.500kč.Ale když jsem se od nej dozvěděl,že chce stroj koupit a po sléze rozebrat do zběrných surovin;tak mi to nedalo a kontaktoval podnik a svářečku jsem koupil já sám.
Ne že bych ji potřeboval,ale jen mi přišlo,že takový zachovalý svařovací stroj má skončit ve zběrných surovinách,za účelem nulového zisku(alespoň pro mne).![]()
![]()
Aj tá moja je KS-350/01 a tie maju hliníkové vynutie a tiež je zachovalá kupil som ju za 800sk.
hm 800sk-to bola dobra kupa-gratulujem.tiez mam stare masinky rad ale niekomu su fakt velke a nevyuzije ju.niekto ma vacsiu wtu alebo ks v dielni a staci mu to.ja mam do dielne aj vonku-tak mam viac ,,hraciek,, ale niekto ako kamarat-ten ma dielnicku v panelaku v pivnici a zdedil ks-ku tak radsej ju predal a kupil invertor-ten sa mu do pivnicky zmesti-ale aj tak zvara na chodbe :-) ale celkovo mam tie stare stroje radsej-hoci su nemotornejsie ale hlavne TRVACNEJSIE
Včera som kúpil novú Esab Buddy arc180. Vyskúšal som ju na jednej elektróde a zatiaľ spokojnosť. Tak uvidíme čo bude ďalej. 315-stka zatiaľ ostane doma a časom sa uvidí.
Stránky: 1 2