SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím tak bych tu chtěl prezentovat další úpravu COčka, tentokrát se mi naskytla výhodná koupě Iskravaru 150 aneb dodělej si sám. Prakticky jeho stav před úpravou je zde http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=2305. Jak je vidět úprava prostrou svářečky k zabudování nového posuvu, montáž Eurokonektoru, PWM regulátor původní a pouze upraven (v budoucnu nahradím originál OMI 165) zatím pouze na zkoušku. Dále DPS s dofukem a momentálně jsem dodělal ještě záměnu polarity pomocí rychlospojek (není na fotu).
Pěkná uprava alá einhell BT-GW 170 /omi 165 tak jako jsem měl já....
Není mi zcela zřejmé zda je těleso podavače odizolováno od kastle přístroje. Pokud ne tak je to chyba, a je nutno je odizolovat, jinak začne hořet přívodní kabel.
ZDENÁL> Díky za poznámku, odizolování tam realizováno je - (plastové podložky mezi tělesem podavače a úchytu) motorek se taktéž nedotýká kostrukce.
alll> Taktak na takový to domácí žvejkání , snad mi to vydrží až do důchodu.
pekná robota, gratulace
Dobrá práce, gratuluji ti miro
Pěkně. Jenom jsem se chtěl zeptat kdo ty svařečky vyrábí nějak jsem to nikde nenašel.. Dik