SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
To Honza: Když svářím, tak se snažím, abych neměl zádné pory-když se objevý, tak vybrousím a jedu dál. Nikdy nevařím svár na poprví- vžy cca 5 cm housenku, oklepnu strusku a když je ok, tak vařím dál. Kořen udělám 2,5tkou a vršek 3,15ctkou................
A když to celé přeplátuješ, používaly se i staré radlice, teď se používají pásoviny příslušného rozměru, tak budeš mít větší klid.
Tak chlapy- profi svářeči, tak jsem to dneska svařil- řádně provařil a přeplátoval z obou stran stojinu a zkusil na všechny na jedné straně podložené najet s tatrou- drží parádně. Zítra budu zadělávat. Když se objevil por, tak jsem to vybrousil a převařil znovu..........
TOMAPE na stavbach sme neake preklady a aj lavicky ci balkony zvarali ale vatsinou ak sme zvarali Bazickymi tak sa ziadne pory neobjavili-jedine ak bolo stare icko-asi malo v sebe malo uhlika alebo rutiliova elektroda vtedy to malo pory vo zvare ale INAK ak sme skusali zvar rozrezat na skusku tak pory nebolo vidiet-Dufam,ze si zvaral bazickymi elektrodami.
Svářel jsem elektrodama BÖHLER FOX 7018. Kořen průměrem 2,5 a navrch 3,15ctkou............ 9čka už jsou zadělané, začištěné a zatím žádné prasklinky, tak snad to bude držet............