SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Pánové svářečka uniMIG-400 má nějakou menší závadu a žádný ze tří opravářů si bez elektroschema neví rady. Potřeboval bych opraváře který by si na její opravu troufl. Popřípadě alespoň zaslat elektroschema. Za Vaši pomoc budu moc rád a děkuju za čas který mi věnujete. Pepa
Pánové není nikdo kdo zná firmu kde by tyhle svářečky opravovali? Pepa od UH
Nevím co je na tom složitého.Jesltli je to normální cočko.
Jaké má funkce?
Zkuste se poptat na opravu UNIMIG 400 ve firmě Elektroklinik s.r.o. v Břeclavi.
Děkuju za reakci a říkám ano je to cočko ale ani na internetu jsem nemohl najít nějakou firmu co opravuje tyto stroje. Jsem na pc začátečník tak na internetu asi neumím hledat. Kontaktoval jsem 3 opraváře a každý říkal že bez schema to bude běh na dlouhou trať. Také Vám děkuju za tip na firmu v Břeclavi. Pepa
Zajtra Ti tu schému pošlem.Popíš čo je tej CO. Či je chybný posuv alebo nemá správne napätie.Ako výkonové koncové prvky sú tam 6 tyristorov.Riadené sú napäťovou doskou.Posuv je riešený na osobitnej doske z druhej strany.Odpovedz mi na moj mail.
Vím kde ji opravujou :-) u nas ... A nasi servisaci by si s tim zrejme dokazali poradit, uz ji nekolikrat opravovali. Pokud by byl zajem tak mi napiste na oldazelenka@seznam.cz a verte mi ze to doma neopravite. Pokud je tedy zavada na deskach. Unimig400 je dost slozita masina ma dost slaboproudu a vyznat se v ni je dost tezke.
Editoval killer (20-07-2008 20:13:24)
Tuto svářečku jsem koupil nefunkční. Původně na ní bylo rameno a stála u svařovacího robota. Když zapnu vypinač tak na drát jde proud ale když sepnu mikrospinač na hořáku tak jde posuv drátu a proud na drát nejde. Prý je to nějak přepojené aby to mohlo fungovat u robota. Kontaktoval jsem opravnu Nové Mesto n/Váhom a můžu ji přivézt. Dík za odpovědi. Pepa
Jo a ještě jsem zapoměl. V Břeclavi jsem se ptal na opravu této svářečky a napsali že tuto svářečku neznají a nemají ani elektroschema.
Svářečka je po opravě v Novém Mestě n/ Váhom a funguje výborně. Mluvil jsem s tím opravářem a říkal že neměla závadu ale byla přizpůsobena ke svařovacímu robotu. Při zkouškách v opravně vařila kvalitně tak uvidím jak doma. Půjde ale prodat protože tak výkonou a těžkou svářečku neupotřebím. Může vařit 200 A nepřetržitě. Také jsem ji nafotil ale bohužel ty fotky sem neumím dat. Jsem na pc nováček ale zeť mě pomůže tak snad to zvládne.