SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím páni, zvažujem kúpu tohto stroja, máte s tým niekto skúsenosti? Aký je váš názor v porovnaní z "COMPACT 208 PM" alebo "ISKAVAR 190"? Ďakujem za vaše názory
"COMPACT 208 PM" je rohodne vykonejší než ISKRAVAR 190
A čo ten Kuhtreiber KIT 2200?
Nebylo by jednodussi si porovnat parametry a pak vybirat pochybuji ze ma nekdo (snad vyjma opravaru) zkusenosti se vsemi stroji najednou.
Krom toho ani nepisete co budete svarovat ani dalsi vase kriteria podle kterych chcete vybirat. To je jako se zeptat jestli makovou nebo tvarohovou buchtu.
Chcem to na domáce hobby zváranie, zhotoviť nejaké bránky z joklov, kované zábradle, atď. Na zváranie hrubších materiálov mám ivertor FRONIUS, co-čku chcem na také presnejšie práce. Hlavne pri výrobe toho kovaného zábradlia: poukladám si jednotlivé elementy k sebe a keď chcem chytiť oblúk z elektódou, tak sa mi to celé rozlezie a je to na nervy...
A ďalší dôvd je ten, že keď chcem dať výsledný produkt do zinkovne, musím všetky zvary dokonale očistiť od strusky a to je strašná babračka
Použij železné piliny a nic se ti nerozjede.
Pre KMU1:
Veľmi pekne ti ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď, ale ja som sa pýtal na niečo iné.
To Michal N ja by som šiel do toho Kit 2200 ,alebo ešte skôr do Kit 2400 (aj keď je trošku drahšia) a to len z dôvodu použitia aj 1mm drôtu a neposlednom rade je na tie stroje záruka až 5 rokov. Na zámočníctvo bohate stačia. Je v nich štvorkladka čo je tiež výhoda a maju výššiu zaťažiteľnosť ako Compact208 4i Iskravar 190.
Zdravím vás, tak som čerstvý majiteľ Kuhtreiber KIT 2200. Po dohode z predajcom mi vymenil kladky z 0,6/0,8 na 1,0/1,2mm, nemal z tým žiadny problém. Varí to pekne už sa len vrhnúť na to. Ďakujem za príspevky.
Stránky: 1