SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahojte,
mám problém se svým céóčkem. Na tištěném spoji, který je přiletován k malému transformátoru, schořel pravděpodobně kondenzátor. Toto trafo spouští posuv a asi spíná stikač. Koukal jsem, že už tady někdo podobný problém měl. Kdyby jste měl někdo schéma, tak ho i za rozumnou cenu odkoupím.
Předem díky Páni vařiči
ipkis napsal(a):
Ahojte,
mám problém se svým céóčkem. Na tištěném spoji, který je přiletován k malému transformátoru, schořel pravděpodobně kondenzátor. Toto trafo spouští posuv a asi spíná stikač. Koukal jsem, že už tady někdo podobný problém měl. Kdyby jste měl někdo schéma, tak ho i za rozumnou cenu odkoupím.
Předem díky Páni vařiči
Mam ten isty problem.Poradite? Dakujem.
Takze neporadi nikto ?
Editoval dindaj (26-02-2012 20:11:25)
zkuzte nafotit desku a popsat blíže zavadu.. ale jinak bych to viděl na vymenu řídící desky za jinou pak by zas ceočko šlo..
Škoda , že jsi ze Slovenska , jinak ti nabízím , pošli mi to a já se na to kouknu . Mimo poštovné zdarma .
Zdravim ipkis, mam to same co-cko, elektro schemu sa mi nepodarilo zohnat na nete ani u servisakov, ale einhell BT-GW 170 je ta ista zvaracka ,len ma zmenene ulozenia, to najdes urcite na nete,popripade ti dokaze poradit alll.
Toto je z einhellu BT-GW 170. je to na jedno kopito, vsetko je to cina len v inom obale.
Pokud jen vyhořel kondík a jinak je všechno v pořádku, plošný spoj není poškozený, tak není problém vyměnit vadnou součástku, ne?
Tohle ti musí opravit i každý maník , co opraví radio .
oprava by byla jednoducha,ale vymenil bych ji za jinou ze svařeček bimax a připasoval zapojení viz: http://www.alfin-trading.sk/telwin/dosk … kou-980465 treba tuto byde na ni i spinani trafa. jen vy skutečnosti je trošku jinší ten obrazek je zte zakladni elektroniky bez spínaní trafa relatkem a nebo ješte lepší rídící jednotka z omi 165 KTC 112+ napajecí trafo+ stykač jeto dražsí řešeni, ale jeto hodne jednoduche na zapojení.. ale zato hodne spolehlive a řízeno mikroprocesorem.... ta puvodní jednotka je obyčejny šrot.... a nepoužitelny..
Editoval alll (28-02-2012 13:13:57)
Víš co to je , allle , mikroprocesor , to snad není možný .
jiste zě ..
Tak mi ho na té ktc vyfoť .
bobobo napsal(a):
Tak mi ho na té ktc vyfoť .
tady ho maš v plne parade:http://www.gamasvar.cz/2269-procesory/6334-at89c2051-24pi-program-ktc112/
Já myslel , že mi ho vyfotíš na té desce .
je v patitici a zrovna žadnou nemam skladem..
Zdravím všechny odborníky.Potřeboval bych manual na svářečku,,,, S-series "Saprom" !!!
Nevím kam se obrátit.Spěchá to .Jde mi o nastavení ,,menu. děkuji všem za rady.
křížek. Kadaň.
ještě pro upřesnění http://www.lorch.biz/index.php?id=400&L=1
Jsem pako ... je to ta S3.
Stránky: 1