SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Po dlhom rozhodovani ake CoCko kupit som dal na radu znameho a kupil Rilona 175... dnes sme to testovali, boli to testnut aj susedia (profi zvaraci) a zevraj to je vyborna masinka, mala mobilna, ma velmi citlive nastavenie tym padom sa vyborne doladuje, ma to plynule nastavenie napetia, posun sa da prepnut na rychli/pomali a potom este aj plynule dolatit potenciometrom, taktiez plynule nastavovanie tlmivky. Ma to vystup na predhrev, podpora trubickoveho drotu, moznost zvarat z drotom o hrubke 0,6 0,8 1,0... Vysoky zatazitel 60% / 170A. V celku mam s nej velmi dobry pocit a radost. Co sa tyka poruchovosti, vraj je to na trhu asi 3 roky a za ten cas mali 2 reklamacie. Tak uvidime... Keby niekoho zaujimalo nieco blizzsie ohladom tejto masiky kludne sa pytajte smile.
Editoval Metelo (25-07-2011 21:01:42)
byla levna? kde to ma kola? na muje tereny by to nebylo.ale vypada moc hezky
Editoval pawka (25-07-2011 19:50:35)
Kola to nema, lebo je to mobilna masina, vazi 20kg . Cena na pulte je sa pohybuje +- 750€
20 kg i s 5kg dratu?a jak se nosi bomba?
Musim zvazit, neviem ci udavaju hmotnost aj s dratom, ked das trubickovy drat tak bombu netreba .
pěknej kousek nepodoba se zatim žadnemu stroji co zde byly fotky taky to možna bude čínsky vytvor, ale ten motor podavače je z profi mašin mam v praci podobny.. nato že jeto inventorova mašina jeto dost dobře zpracovano rozložení komponent je řešenou uhledně z dostatkem mista pro komponenty okolo kterych bude dobře proudit vzduch.. musim tedy ten stroj pochvalit, mozna na začatku se mi moc nepozdaval pokud dobře svařuje a bude mit dlouhou vydrž tak se oplatí... samozrejme tam vlezou cívky typu D200-5KG svařecího dratu..
Editoval alll (25-07-2011 23:17:35)
Já bych řekl, že to nebude čína. Na to je to až moc pěkně zpracováno. Vypadá docela hezky, vše vypadá poctivá práce, promyšlené a ne jen tak naházené do bedny.
Metelo napsal(a):
Keby niekoho zaujimalo nieco blizzsie ohladom tejto masiky kludne sa pytajte smile.
taky se mi ten aparát líbí ale na tej plovoucí podlaze bych s tím raději nesvářel viz ta diskuze ve vedlejším vlákně o kuličkách
varok napsal(a):
Já bych řekl, že to nebude čína. Na to je to až moc pěkně zpracováno. Vypadá docela hezky, vše vypadá poctivá práce, promyšlené a ne jen tak naházené do bedny.
Čína je dneska z elektroniky už prakticky všechno. To neni nic proti ničemu, jen konstatování. Provedení a "konstrukční škola" je identické třeba s Berlanem nebo AC-DC "barevnou krabicí". Je to na fotkách krásně vidět na koncepci i materiálech. Podobné umístění prvků, stejné uchycení desek atd. Zřejmě to bude pocházet ze stejného zdroje.
podle meho minění po male uprave by mělo jit i svařet elektrodou..
Supr stroj! Hodně pěknej
varok napsal(a):
je to cina :-)
Aha, ale zpracováno je to moc hezky. Co někdy člověk vidí po rozebrání čínských levných věcí, no hnus.