SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
"digitální inklinometr" jsem v životě neslyšel.
Už asi deset let používám digitální vodováhu- a asi se to příliš lišit nebude,ne? A taky digitální úhloměr :-)
Editoval milda87 (22-02-2012 18:44:47)
Pouzivam sice jen mechanicky, ale i tak je to vynikajici pomucka.
pro Wehrner: nafot to a na kolik to příde?Díky
např. 1400,- na Ebay
http://viewitem.eim.ebay.cz/Angle-Gauge … 46208/item
alfin.cz napsal(a):
mohu se ho zeptat
Spôsob uchytenia je stará klasika. Staré kované zábradlia sa tiež kotvili z boku. Aspoň stekajúca voda po zábradlí nezostane na podlahe a nebude príčinou korózie pri päte stĺpika.
Zato provede perfektní prouhy na fasádě .
Aby to nedělalo pruhy na fasádě, tak se nechá udělat uchycení tak, aby to odkáplo ode zdi, pokud se zábradlí žárově zinkuje, tak by to snad ani pruhy dělat nemělo. Je také dobře, když se zábradlí montuje před fasádou, popřípadě se alespoň nechají udělat držáky, na které se pak zábradlí montuje.
Jojo, zabradlí se montovalo před fasádou, a stačilo udělat ve dvou třetinách té pásoviny směrem ode zdi k sloupku zespoda malí řez flexou, není ani vidět, ale odkapavá to po té drážce, a nic není na zdi.
Poreferuj za dva roky .
no, snad nebude mit z baráku zebru ale může si za to sám, víš jak se to říká chytrému napověz a hloupého ... já mu radil zinek, on že nechce stříbrnou, tak jsem to za ne malé peníze natíral a pak stříkal kovářskou barvou. pak jsem přijel a on v jedné ruce smirek a v druhé stříbřenku