SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
byl sem v Penny pro brambory, mezi toaletním papírem a olejovkami tam maj "nabíječku" s ampérovým rozsahem 57 - 200A, s možností elektrod 2-4, + ochraný štít, myslím že za cenu 2180Kč samozřejmě s uschováním paragonu (2roky záruka) by to mohlo někoho zajímat
Zdravím, na tohle nejde nereagovat, s tím nabíjením, nono je to taky trapný, zmínka o elektrodě je už do nebe volající, jinak mezi námi, kolikrát takový podivné věci slouží lépe, v jistých směrech než Profi, ale to jen můj pohled na věc. Koupil jsem 1/2coul ráčnu od Goly a zlobí přepínací páčka, a podobnou jsem koupil na výstavě u trhovce ve stánku a slouží mi 5 let, je to je náhoda? Neříkám u všeho ale může být. Hezký večer.
Penny zakoupili možná jen 1 - 2 svářečky do té jedné provozovny a výměnou za 1 - 3 tisíce, které možná tratí na jednom takovém invertoru má bezplatnou reklamu skrz diskuzi na takových svářečských a strojírenských fórech a sociálních sítích, jako je tato. O kolik víc asi lidí díky diskuzi o tomto invertoru potom nakoupí v Penny , kde jinak normálně nenakupuje a dá Penny vydělat na rohlíkách, chlebu, zelenině, uzeninách, limonádách a podobném zboží, které supermaketu vydělává. Na rozdíl třeba od toho průmyslového zboží, které je prodáváno za nízkou cenu a určeno spíš k nalákání zákazníků.
Je to prostě supermarketový marketing, nic špatného, ale je vhodné znát pravidla té hry.
Ten invertor může být a nemusí být šmejd. Záruka zřejmě bude v případě poruchy realizována automaticky vrácením peněz neboli obecně zpětným výkupem invertoru, protože s největší pravděpodobností Penny nemá s nikým smlouvu o záručních opravách. Porouchaný invertor vykoupí a pak se ho nějak zbaví.
Editoval Radim (17-02-2012 09:55:59)
Stránky: 1