SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zdravím nemá někdo řešení jak upravit tuto svářečku na dálkové ovládání?
Řešení jistě nějaké bude, ale vzhledem k tomu, že se jedná o digitálně řízený invertor, nebude stačit pouze zabudovat konektor pro připojení externího potenciometru, ale bude nutný i zásah do softweru svářečky.
Zdar chlapi.
Nevím kam to dát, tak to dávám sem.
Rozběhli jsme se švárou TIG na Kitin 150 LA. Zatím jsme teda udělali jen pár svárů, se kterýma ale nemám odvahu se pochlubit. Ale k mému dotazu. Je normální, aby při nastavení na TIG šlo nastavit jen cca 50A? V papírech se píše, že minimum je 10A, ale mi to prostě nejde, při cca 48A to přeskočí na 50 a níž se nedostanu. Tohle fórum jsem prolezl celé, ale buď to tu nikdo neřešil, nebo neumím hledat. Takže potřebuju zjistit, čím by to asi mohlo být. Invertor není nový, má cca 5 let, ale až teď jsem to TIGování dal nějak do kupy a štve mě, když věci nefungujou, tak jak mají.
PS: Jinak přeju všem pěkné vánoce a bohatého Ježíška.
Zdravim Calvera, na tvojom mieste by som asi zavolal do Kuhtreibera do Třebíče na +420 586 851 120. Inak mal by si to mat vytlacene na zadnej strane manualu.