SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chci se zeptat, jestli při použití budíku s předehřevem, musí být vyjmutá středová trubička z hasícího přístroje.
skor by to chelo polozit otazku inak: ci pri pouziti hasicaku s trubyckov treba pouzit budik s predohrevom. Aby to nemrzlo :-)
Ale ak sa pytas takto tak budiku s predohrevom je jedno ci tam trubicka je alebo neje
samozřejme že musí byt stoupací trubka vyjmuta jinak se musí hasičak otočit dnem vzhuru...
No ja mam zkusenost, ze pokud ma ventil predehrev ( v me pripade jsem jej dodelaval 120w teliskem s regulaci, takze mi ventil topi na cca 50 st. Celsia), tak nezamrzne. Zaklad je otocit hlavni ventil na flasce jen velice malo. Nedavno se mi dostaly do ruky dva vyrazene hasicaky. Bylo mi lito je vyhodit. Podle budiku (hodinek) byl tlak pouze 50 baru. Nevim na kolik se snehovy hasicaky plnej, ale pro svareni na mig mag svarecce byly pouzitelne.
co2 se při plneni hasicaku plni na vahu sam si nechavam plnit předelane hasicaky bez stoupačky a bez papiru to vyjde na 100,-Kč...
CO2 a propan... je dle mě od určitého tlaku kapalina , při vzednutí okolní teploty C02 docela zvedá tlak nad hladinou proto tam tam ta tlaková pojistka (jak říkali starší kluci)
To jsou prostě přírodní zákony ,které asi neukecáme a človek je musí trochu respektovat.
stačí se podívat sem http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php? … 2008042101
Editoval Honza007 (09-02-2012 16:53:35)