SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, chci se zeptat jestli se da svařet hliník 6061 a 6060 T66 važit MIGem a nebo touhle svařečkou GYSMI TIG 167 HF DC PULSE?
Dc invertorem hiník nelze!!!!! o jaký výrobek se jedná??Ps: zkuste si nejdříve pročíst forum
Editoval Honza007 (08-02-2012 20:42:17)
jedna se o svařovaní trubek z toho materialu, takže invertorem ne a co tim migem? a nebo doporučil by jste mi nějakou svařčku na hliník tak do 20tis?
Tig Ac/Dc nicméně pokud nemáte zkušenosti se svářením hliníku nechte si to udělat od někoho kdo to umí.Přečetl jste si forum ohledně sváření Hliníku?
fora jsem četl ale bylo jich tolik že mam z toho v hlavě gulaš, zjistil jsem že někdo ho vaři migem tak jsem se chtěl ujistit jestli je to možne, našel jsem tenhle tig tim by to mělo asi že? http://www.naradi-vzduch.cz/levnekompre … C-DC-horak
ano tento stroj je použitelný
děkuji za pomoc a ještě jen dodatečná otazka je nějaké svačeka MIG ktera by to zvladla?
Tak předně asi ani svářečka mig do 20 tis. to nebude umět, to co by si si představoval stojí tak 100, jestli toho nemáš vagon tak napiš odkud jsi a někdo se ti nabídne.
Pokud lze vycházet z tvého nicku, tak předpokládám, že chceš svařovat nějaký rám na freeride/DH kolo. Vzhledem k extrémnímu namáhání rámu bych se do nějaké domácké výroby moc nepouštěl. Pokud na tom však trváš, jednoznačně TIG.