SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Proč je tak skvělá a tak žádaná oproti ostatním? co myslíte? ten iskravar 190 má nějak krátkou tu hadici s bovdenem a tak myslim na to jestli to budu muset nějak předělat na euro, válí se mi tu totiž 3m od binzela...
Eurokoncovka ma sve vyhody, 1. rychla vyměna bovdenu v hořaku 2. hořak muže byt i delší něž je na pevno 3. po skončení prace se strojem je možno hořak uklidit pokud ma někdo malo mista v dílne jako já.... 4 . preprava stroje nekam je jednoduší hořak se nikde neplance pod nohy..
alll napsal(a):
Eurokoncovka ma sve vyhody, 1. rychla vyměna bovdenu v hořaku 2. hořak muže byt i delší něž je na pevno 3. po skončení prace se strojem je možno hořak uklidit pokud ma někdo malo mista v dílne jako já.... 4 . preprava stroje nekam je jednoduší hořak se nikde neplance pod nohy..
No jo o bovden mi právě jde, občas je potřeba ho vytáhnout a vypláchnout v techničáku aby se trochu vyčistil a odmastil a nejsem si jistej jak moc dobře jde vytáhnout z těch nebajonetových hadic, jestli vůbec jde, nemám zatim s těmahle svářečkama moc zkušeností...
A hlavne v praci rychla vymena horaku kdyz vam na nej spadne 300 kilovej svarenec jak se mi stalo pred vanoci zkratka den blbec.
Stránky: 1