SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
dobrý den přeji - rád bych Váš názor na tuto koupi - prosím o info. o výkonu o dostupnosti ND o možnostech tloušťky svař.mat od-do ,jaké je třeba jištění, na co sidát POZOR při zkoušení před koupí a jestli je vůbec vhodná do domácí dílny případně co by jste mi doporučili na dnešním trhu atp.moc děkuji http://aukro.cz/svarecka-co2-i2075759653.html . děkuji moc
Editoval sporinek73 (24-01-2012 20:55:01)
berte poctivej komunistickej stroj i dily se budou dat sehnat vice poradí pan ZDEŠTE...
byl jsem omrknout nakonec na inzerát PP 250.11 - podávání v pořádku ale : Voltmetr byl stále na cca 20 V i při vypnutém stroji - asi zaseknutej,dále stroj dělal jen tzv.studené sváry na jakoukoli hodnotu výkonu a ampérmetr kmital stále kolem 50A a to ve všech polohách výkonu 1-12 tak jsme z toho byly jalový a nevíme co by obnášela oprava - poraďte ňákej typ co to může být díky moc
Dobrý den,
PP 250 jednoznačně se dá říci, že problém nebude tak velký. Jen se mohu domnívat co asi je ve věci. Neviděl jsem jej.
Máte však jednu výhodu - kupujete evidentně vadné zařízení /transformátor je OK/. Domluvte dobrou cenu a za ušetřené peníze jej nechte opravit a máte vystaráno.
Dejte na mne - nebudete litovat, na tyto stroje v této třídě žádný nemá, když vezmete v potaz VAŠI POŘIZOVACÍ CENU A VÝKON ZDROJE.
S pozdravem Zdeště