SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj, dostala se mi do ruky starší verze telmigu 150 a rád bych v něm vyměnil origo plastový bowden za ocelový, ovšem dát za poštu víc než za to co objednávám se mi moc nelíbí, proto se chci zeptat, jestli je možnost sehnat bowdeny přímo v Ostravě, google moc nepomohl, vše mimo Ostravu, ale třeba jen špatně hledám. Budu rád za každý tip, nasměrování... Díky.
kazda svarovaci technika... http://www.google.cz/search?q=sv%C3%A1% … 1R1GGHP_cs
Editoval alll (22-01-2012 21:50:38)
OK, takže myslíš, že seženu i u choboly(nikdy jsem tam nebyl), když to nemá na netu? Ráno pojedu do hadexu (je na stejné ulici), tak bych se tam zastavil...?
určite...
Chobola je oproti hadexu hned za rohem. jak se jede k tomu podjezdu. Ještě je jedna svářecí technika v Kunčicích, jmenuje se to Gerych. Jedna je v porubě a ještě někde u jeremenka, jak bývá Vítkovická burza, ale tam jsem ještě nebyl.
Takže dnes ráno koupeno u choboly, ještě než jsem dořekl co vlastně chci, tak už měl v ruce ten správný bowden, vzal jsem ještě nějaké průvlaky, teď už to zbýva jen poskládat...
Ještě jsem si vzpomněl, že jedna svářecí technika je ještě v Přívoze jak se jede pod myší dírou směrem k vodárně. Za myší dírou doleva by se jelo na Cihelní ulici a po pár metrech po levé straně je fa Dirett. Nejlépe se mi nakupuje ale u choboly, i když to mám docela daleko. Jsou docela levní, ochotní.