SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
ten WLSP 315 sa pohybuje v akej cene???
Zdarec,WLSP chodí kolem 10.000kč ale nedávno jsem ji viděl na Bazos.cz za 6.500kč a 8.000kč.
ano nevyhoda na tej kemmpine je ze nema odnimatelny horak ale upozornujem horak je velmy kvalitny zdlhou zivotnostou co sa tyka posuvu je tiez dost kvalitny a popravde z omi sa to neda porovnavat a dalsia velka vyhoda je ze je to blbovzdorny stroj
warlock to je iba 140ka ale tiez zvara krasne
tak 140 tka,nebudeme sa tu potahovat za pár Ampérikov blbovzdorny stroj?to myslis asi že si nastavenie parametrov nie? hrubka zvaraneho materialu atd. Tá digitálna aj ukazuje,ked pridás viac drotu aky profil zvaru bude atd. to je asi tá blbovzdornost si myslim
presne tak nastavenie je blbovzdorne
Dobrý den,
mám za sebou viac ako 8 rokov profesionalneho zvárania ťažkých zvaranych konštrukcii veĺkých hrubok, s predohrevom aj bez , prevaranie
na 100% kontrolované NDT ultrazvukom.
Zo skusenosti možem na ťažké a výkonné zváranie odporučiť stroje typového radu 400 , 500 a 600 ,teda najvýkonnejšie zváracie zdroje
značiek CLOOS, KEMPPI a čuduj sa svete FORMICA Nitra, teraz zváram zo zdrojom Fronius a na výkonné zváranie 280 A + , s ním vobec nie som spokojný
FRONIUS je veľmi dobrý na stupačky , zváranie rur a všetky práce okolo 140-180 A, teda hobby dalo by sa povedať.
Pre uplnost dodam,že sposob zvárania MIG ako taký veľmi ovplyvňuje aj druh použitého plynu,
teraz je trend používať plyn vysokozávarovy a hlboko prievarový 92 % Ar, namiesto najčastejšie používaného plynu 82 % Ar+18% CO 2.
na karosarcinu nebude nikto pouzivat nejake zmesy argonu a ine drahe a vysoko profesionalne plyny,staci mu normalne potravinarske Co-čko a sme na koreni veci.Masina bude stat 40 tis.Kč a ked tam bude fukat obycajne cO2 tak ziadny zvar nebude taky ako s tymi uvedenymi plynmi,ale o to predsa pri karosarcine nejde,znamy ma Co-čko asi 10 rokov myslim,ze je to einhel nejaka malicka masinka a ked som sa ho opytal preco si nekupinejake poriadne velke,tak mi odpovedal,že načo masina bude stat v garazi vyuzita na 10 % vykonu a preinvestovane peniaze tiez.Takze s tymi velkymi ameražami a značkami je to take vselijake,Kup nejaky omicron alebo nieco na inzerat a je to...na auta plne postacujuce,nejaky Fronius atd je podla mna velky luxus...
ja sa prikláňam k "jirkati" spravte si zoznam napíšte značky a konkrétny model parametre udavane výrobcom cenu pre a proti podľa toho si vyberte 2-3 modely ktoré sa vám pozdávajú najviac a na konkrétne modely sa opýtajte na fóre aké majú iný snimi skúsenosti Bo kazdy vám tu radi ten svoj model za ktory dal "xy" korún a teraz aj keby chcel tak svedomie a vedomie mu ho nedovolí haniť to máte jak z autami kazdy chváli to svoje a hanbí sa priznať ked má haraburdu alebo pred tým sedel len v mb a teraz to má servo a nedaj boh vyhrievané zrkadlá odrazu taký "luxus"
Vy musíte vedieť najlepšie co od toho očakávate tak toho by ste sa mali držať bo sú to vase peniaze
Začni se zajímat o compacty od etp, jestli na to máš tyhle prachy nevěřím ,že ho nekoupíš. Další dobrý stroj je kuhtreiber 225 co2 .
proč by měl "jirkati" delat nejaky seznam s cenami svařeček a jejich parametry at už vezmete omicron, alfa in kurebeiter nebo etp ne bo jinou at českou nebo slovenskou neudelate chybu...
Stránky: 1 2