SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim, chci si koupit originální láhev na CO2 (ne vypůjčit od nějaké firmy, ale chci mít svou) a prej to musí mít nějaký papír nebo co jinak mi to nenaplní co je na tom pravdy? a jak ten papír vypadá? díki
Na toto téma je zde na Svarinfo plno příspěvků a článků. Pokud se vám to nechce hledat a pročítat, zavolejte si do nejbližší firmy kde provádějí plnění či výměny. Ale představa, že vám budou plnit vlastní láhev, není reálná. Jediná šance je nechat si plnit vlastní láhev na CO2 u hasičů.
nejlepší podle mě je sehnat si hasičák od co2 a nechat si ho upravit, a je to v poho, naplněj ti ho všude kde plněj hasičáky, já to mám taky tak a sem s tim plně spokojenej.
Otázka. Tuto láhev lze normálně legálně naplnit?
A co znamenají jednotlivá čísla. Vidím tam 6/92, 5/98, 2/09, 8/15. 92 je datum výroby a to ostatní tlakové zkoušky? A jestli jsem dobře hledal, tak tlaková zkouška platí 9 let? A celá flaška vydrží 40 let, že?
Editoval dracekvo (23-11-2023 10:37:06)