SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo tuhle svářečku. U nás v práci je v areálu jedna firma, kde má jeden chlápek tenhle invertor. Je to profík, umí nádherně svařovat od 1mm plechu až po hodně hrubé materiály, třeba 20mm. Ptal jsem se ho a docela si ji chválí. Prý už ji má delší dobu, asi rok a prý zatím žádný zádrhel. Co jsem se dívál, tak oblouk hoří krásně pravidelně, zádné přerušování apod. Uvažoval jsem, že bych si ji časem taky pořídil. V jedné firmě se svářecí technikou jsem ji v ostravě viděl. Mám v garáži COčko, ale to si nechám jen na auta a drobnější věci. Na větší bych chtěl nějaký invertor. Nebo občas člověk potřebuje svařovat něco bokem, kde je s COčkem špatný přístup a abych se s tím nemusel tahat, použil bych invertor. Je to jen čína, ale nemusí to být zrovna špatná volba, ne? Pořád lepší než nějaké nekvalitní Extol, Proma, Gude, Einhel apod. Tady je: http://www.chobola.cz/svareci-stroje/mm … ic-arc-140
Editoval varok (01-11-2014 17:24:20)
pozeral som ten link, neviem, je to čistá čína, je to podla mňa všetko rovnaké z tej krajiny
Tedy pane Varoku, váš dotaz zní jako reklama na Jasic, prosím nakupujte u Choboly? Přece tato firma se vůbec netají tím, že je to stoprocentní výroba a dovoz z Číny. Proč nepodpoříte "o trochu více českého" výrobce? (stejně v nich bude hodně čínského) . Třeba takové Gamy 160 či 165 vás vyjdou na stejný peníz, pracují vyníkajícně a servis je jasný, (jsou samozřejmě i další, třeba také z Třebíče).
Editoval Vladivoj (23-12-2011 08:27:24)
Jasic je čínský, ale je to o úplně jiné kvalitě než to bývá oproti jiným čínským výrobkům. Jasic se tu řešil už i v jiných vláknech, sice CO2, ale i to něco vypovídá. Když už i esab má svářečky z číny, tak pak už nevidím důvod platit dalšího překupníka. To je můj názor.
Reklamu tadz dělá každý, kdo se na něco zeptá? Věřte, že jim reklamu nedělám, ani firmě Chobola. Občas tam jezdím nakupovat, ten odkaz jsem dal jen ať vidíte jak vypadá. Já se právě koukal na Omicron nebo Kuhtreiber, ale ty řady Gama 145 a 165 jsem už nové nikde nenašel, už se nové asi neprodávají. Jinak bych si Omicrona klidně koupil. Ty novější typy už jsou drahé.
Svarecku Gama 165 profi prodava firma Rulik Chrudim.
Aha, díval jsem se všude možné po netu a nikde jsem ji nenašel. Tak já se zkusím podívat, děkuji.
Tak jsem se díval na ty stránky firmy rulík a opravdu je tam ještě mají. Více se mi líbí ta verze profi s tím černým panelem a lemováním. Ta klasická verze nebo typ Gama 160 se mi moc nelíbí. A co ta svářečka Kutil 149? To taky vyrábí Omicron? Vypadá podobně.
Ty svářečky jsou asi jen s přívodním kabelem na 230V a součástí nejsou svařovací kabely, že? Asi do toho půjdu a koupím ten invertor Gama 165 Profi. Děkuji za rady.
Kutil149 vyraba Kuthreiber , je ako Gama145 bez moznosti vypnutia Hotstartu . Je lepsia na parametre ako G160 . Cenovo asi rovnako su
Aha, já půjdu spíše do té Gamy. Cena docela příjemná.
Aha niekto sa zobudil a reagoval na 5 rokov stary prispevok zobudil zombiika....
inak chlape take suvetie sa ani neda precitat aspon odstavce si mohol dat ked si nedal bodky.
Editoval ihlan (22-05-2016 09:39:24)
Stránky: 1