SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
máte někdo skušenosti s touto mašinkou?
značku slyším poprvé, nic mi to neříká...
na internetu toho moc není, teda téměř vůbec, je to všechno v němčině, angličtině a ruštině..
tady jsem našel nějaké info : http://webshop.multiweld.com/Assets/pro … -serie.png
Editoval Unihero (22-12-2011 11:55:00)
Tato značka má zastoupení v Brně (WELD PROFI) na ulici Veslařská 205. Rád bych pokecal s někým kdo s touto značkou čí strojem jemu příbuzným má nebo měl co dočinění. Chci si koupit novou svařečku na hliník tak pátrám a vyzvídám jakou dobrou koupit. Občas svařuju hliník až na 200-A tak aby něco vydržela
známy koupil fronius MAgic Wave 2600 se zatěžovatelem 100% 260A a 60% 300A. je to mašina ac/dc. MMA.
toto mi opravdu nic neříká, myslím si že málokdo bude vědět něco o této značce.. přímo zajet do obchodu a poradit se.
ta 2600 se už nevyrábí.... a cena je teda o proti výkonu šílená. S chlazením vyjde skoro na 130tis - To ten lorch vyjde s tímto výkonem skoro o 30tis levněji, ale... jak se říká. Asi mně nic jinýho nezbyde než si mašiny půjčovat a testovat
magic wave stál použitý 40 tis.
jo tak to asi potom ano... snad něco vymyslím. . . no
ted záleží jestli už něco vlastníte, tak samozřejmě že asi koupit lepší, ted jestli něco vlastníte tak popř. co, aby jsem se(jsme se ) mohly chytnou a podle toho porovnávat lepší...
všechno co je teď na trhu je lepší než co mám. Mám svařečku MILLER Syncrowawe 300P z roku 1971
dnešní trh je úplně o ničem jiném, ale pozor MILLER patří mezi špičky.
já nevím co navrhnout, záleží tedy jestli potřebujete opravdu výkon, tak to znamená se poohlídnout na něco do ciziny, u nás ani v polsku nic slušného není, pokud se tedy bavíme o výkonu... záleží jaké jsou Vaše finanční možnosti.
známej zakoupil toho froniuse zde na forum, ale už se tady pak žádný neobjevil..
po svátcích si půjčím toho Lorcha a uvidím co umí... potřebuju 200A tak na 2 hod v tahu, ale většinou vařím kolem 150 - 180 A, ale taky na 20A 0,5 hliníkovej starej zaoxidovanej plech - teda plíšek opravuju litý kola a autoklimy.
Neni pravda,že náš trh nic nenabízí .Alfa nabízí typy Alfin 200 ac/dc a Alfin 280 ac/dc i s vodnim chlazenim. Já jsem koupil už starší 280 ac/dc s chlazením a naprosto bez problemu. Na 150-180A bude chlazení nezbytné.
My mame v praci hodne masin Lorch a su super
Pánové značka LORCH je špička, ve všech běžných metodách svařování s tříletou zárukou na vše co vyrábí. Je jen jediná oblast, kde je lepší Fronius, a to je MIG/MAG pro Atomotiv (tenké plechy). V průmyslovém svařování a montážích je to jednička. Vím to - prodávám je. Případné dotazy vám rád zodpovím na jan.randak@artweld.cz