SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Máte někdo zkušenosti s tímto strojem? Dá se srovnat např. s Alfa in 281? Cenově je o polovinu levnější oproti Alfě. Díky za poznatky.
Dobrý den,
svářeči co s ní pracují jsou spokojeni. Je to dobrý průměr.
Problémy s ní nejsou.
S pozdravem Zdeště
Tak přesně u tohoto stroje by mě zajímalo jestli KÜHTREIBER je pouze jako prodejce či tento zdroj přímo zkonstruoval. Jelikož z těchto typů vycházejí všechny ty barevné provedení ChinaExport.
No podle ceny China, ale Alfa in má už taky stroje Pegas 100% China a taky výrazný cenový rozdíl od domácí produkce. Ale mě zajímají zkušenosti někoho kdo s touto svařečkou pracoval. Podle ceny okolo 65 000 Kč si myslím že ji asi nekoupí někdo na hoby sváření. Nabízí ji několik prodejců že by se neprodávaly? A kde jinde se ptát než na tomto fóru
zdravím taky vlastním tuto ac-dc zajímalo by mě včem je rozdíl oproti jiným vyrobcům kteří prodávají stejně výkoný stroj za dvojnásob ? neměl sem možnost vařit s jiným strojem . díky za odpovědˇ
treba si porovnat aj ine parametre ako deklarovany vykon v Amperoch
inac ako pise zdeste , dobry priemer a pre domaceho kutila a prilezitostneho lepica musi postacovat viac ako pohode.
jaký je rozdíl,no jaký asi! Zarobí 2x víc.
není nad radu odborníku to se hned pozná :-)