SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím,
má mi možnosť niekto poskytnúť schéma na ALFA IN 160 MIG/MAG syn, prípadne mi poradiť kde by som ho našiel?
Ďakujem
zkus napsat přímo alfa in.
když zavolám do froniusu, zašlou mi kompletní schéma.
známý koupil tiga fronius MW 2600 a mělo to kompletní originální schéma uvnitř přístroje pod krytem.
Unihero napsal(a):
zkus napsat přímo alfa in.
když zavolám do froniusu, zašlou mi kompletní schéma.
známý koupil tiga fronius MW 2600 a mělo to kompletní originální schéma uvnitř přístroje pod krytem.
Myslel som ze taketo veci vyrobca neposkytne ale ok dakujem za radu poslem tam mail alebo zavolam a uvidime ako pochodim,... Snad sa nieco podari,..
zkus to, kdyby nic tak napiš, mám v práci šéfa kterej kdysi dělal v alfa in v Třebíči, tak by mi to mohl zjistit... pak dej vědět, kdyžtak napiš na email kterej mám uvedený v profilu...
Unihero
Unihero napsal(a):
zkus to, kdyby nic tak napiš, mám v práci šéfa kterej kdysi dělal v alfa in v Třebíči, tak by mi to mohl zjistit... pak dej vědět, kdyžtak napiš na email kterej mám uvedený v profilu...
Unihero
Dohodnute pondelok utorok dam vediet, ako som pochodil. A dakujem za pomoc
http://www.alfain.eu/dokumenty/002/pegas_160mig.pdf
jedná se o tento stroj?
Ano je to presne on,...
Na co potřebuješ schéma? To se už objevil nějaký problém?
Szabitch napsal(a):
Na co potřebuješ schéma? To se už objevil nějaký problém?
chcem nieco na tom si kuknut, ide bez problemov,... a ak by sa aj problem vyskytol tak uz bude po ruke
Výrobce zpravidla poskytne schema silových částí , které opraví opravdový elektrikář i bez něho , ale elektronický řídící systém tam nebude .... Je totiž schema a schema .
No ja by som to chcel prevazne kompletne,... Ja si myslim ze na to schema musi byt. Oproti cinskym strojom sa na tychto strojoch riesi servis sposobom oprava dosky a nie vymena kus za kus.
Ktory servis myslim znackovy opravuje dosky ???
Meni sa kus za kus. Aspon moja skusenost.
Ale s masinou ktora je v ovela vyssom leveli.
http://www.alfain.eu/cs/2-novinka-pegas … ph-20.html
pozri sa kto a kde sa to vyraba.
SO 545 napsal(a):
Ktory servis myslim znackovy opravuje dosky ???
Meni sa kus za kus. Aspon moja skusenost.
Ale s masinou ktora je v ovela vyssom leveli.
http://www.alfain.eu/cs/2-novinka-pegas … ph-20.html
pozri sa kto a kde sa to vyraba.
Sak ja viem ze to je skladane v cine ale mne na tomto nezalezi kde to je vyrobene,... Ide o to ze to je kvalitne prevedenie ja som sa na to kukal vo vnutri a mal som rozobraty napriklad GUDE a pri porovnani nieje cina ako cina to som uz niekde pisal,.. Proste ak vymenim celu dosku kolko za nu dam ???? 500€???? Neviem preco kazdemu vadi ze je nieco skladane v cine??? Aj ja ked navrhnem nieco urobim schema urobim podklady a ponuknem cinskym firmam za kolko mi to vyrobia v danej kvalite,.. a nebudem na slovensku zamestnavat milion ludi aby mi nieco skladali,... mam to takto bez starosti.
tibi1702 napsal(a):
Oproti cinskym strojom sa na tychto strojoch riesi servis sposobom oprava dosky a nie vymena kus za kus.
Sem tam si protirecis.
tibi1702 napsal(a):
Aj ja ked navrhnem nieco urobim schema urobim podklady a ponuknem cinskym firmam za kolko mi to vyrobia v danej kvalite,.. a nebudem na slovensku zamestnavat milion ludi aby mi nieco skladali,... mam to takto bez starosti.
a presne pre toto sme tam kde sme...v p...
a potom sa kupuju lacne veci a kutili aspon maju co opravovat a zaroven upravovat.
SO 545 napsal(a):
tibi1702 napsal(a):
Oproti cinskym strojom sa na tychto strojoch riesi servis sposobom oprava dosky a nie vymena kus za kus.
Sem tam si protirecis.
tibi1702 napsal(a):
Aj ja ked navrhnem nieco urobim schema urobim podklady a ponuknem cinskym firmam za kolko mi to vyrobia v danej kvalite,.. a nebudem na slovensku zamestnavat milion ludi aby mi nieco skladali,... mam to takto bez starosti.
a presne pre toto sme tam kde sme...v p...
a potom sa kupuju lacne veci a kutili aspon maju co opravovat a zaroven upravovat.
Neviem co teraz riesime vlastne? Chcem len schemu na maju alfu nic ine chcem vediet nieco proste ju potrebujem,... S alfou ako som pisal som spokojny zvara pekne skusi som ju aj na prude 130A a funguje tak ci onak velmi pekne neprska obluk je pekny proste spokojnost mozem len odporucat,... To ze je poskladana v cinne ma nezaujima, ide o to ako je navrhnuta a ako je urobena,... Proste je na nej dodrzana ista kvalita. Nieje cina ako cina a to pisem uz nie v jednom prispevku.
Ak by som nieco skladal v CZ alebo SK a pri tej istej kvalite sa mi cena navysi o 10tis sk neviem kto by to kupil,.. som za to aby sa vyrabalo u nas ale to netreba zacat len u zvaraciek ale na vsetkom, lebo ako jedinec by som nepochodil,... Tak ako je to s potravinami je to sprostost ludi ze kupuju polske hnusne ked maju SK a CZ kvalitne,... Ale nebudeme to tu rozpisovat podme k zvarackam,... alfinka je super len potrebujem schemu, a ako mi povedal admin skusim v tej alfe a ked nebude skusim poziadat o pomoc,.. ak bude schema zverejnim ak by niekto mal zaujem.
OK.
ak spachas nejaky upgrade daj vediet. sice niesom kutil v tomto smere ale fandim kazdemu co ho to bavi a hlavne ma cas.
Zdravim tibi1702.A nejake fotky zvarov by sa nedali nafotit?Samozrajme robene s Tvojou masinkou Alfa In 160 MIG/MAG syn.Dakujem
SO 545 napsal(a):
OK.
ak spachas nejaky upgrade daj vediet. sice niesom kutil v tomto smere ale fandim kazdemu co ho to bavi a hlavne ma cas.
Dik, nieco spekulujem len potrebujem na to dobre schema nechce sa mi to lustit alebo respektive sa nahodou niekde seknut a pokaslat si to
jaro-kutil napsal(a):
Zdravim tibi1702.A nejake fotky zvarov by sa nedali nafotit?Samozrajme robene s Tvojou masinkou Alfa In 160 MIG/MAG syn.Dakujem
Zvari teraz co som robil naposledy nemam moznost nafotit ale kazdopadne jak budem nieco robit najblizsie nieje problem. Co sa tyka zvarou je tu jedno tema uz kde si to pan kupil s skusal kutovy zvar a mozem dodat ze je presne taky isty teda zo zaciatku nebol ale ucil som sa....
Varil jsem sni stoupacky jak malovane a provarene na 10 mm plechu super od Alap
Stránky: 1