SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chtěl bych se zeptat,jaké je značení rozměrů nerezových trubek, jestli jako je to na "černých trubkách",nebo nějak jinak.
Potřebuji totiž napojit 3/4trubku nerezem a nevím jaký rozměr zvolit.
Ano značení průměrů nerezových trubek je stejné jako u trubek černých,záleží na tom,jak má být silná stěna trubky. 3/4trubka je stejná po vrchem tak jako černá tj. tuším 27,4mm. Více informací o průměrech Vám poskytnou v obchodě s nerezovými materiály.
mám ještě jednu otázku nevěděl by jste někdo za kolik by se dal sehnat metr trubky přibližně stejné tloušťky jako je 3/4
ahoj nevím přesné ceny záleží na jakosti ale odhadem 150,- Kč/kg ja osobně pokud potřebuju zjistit něco ohledně nerezu tak koukám na stranky www.italinox.cz maj tam krásné přehledné tabulky.. o rozměrech
dobrý den nevěděl by někdo kde sehnat někde po praze nerezové tvarovky,a matky? děkuji
marek napsal(a):
dobrý den nevěděl by někdo kde sehnat někde po praze nerezové tvarovky,a matky? děkuji
Firma AKROS v Ďáblicích. Ti mají od nerezu snad úplně všechno. Je to po cestě, když se jede od Globusu v Čakovicích směr Ďáblice. Přejede se D8 a pak je to žlutej barák po levé straně.
Do akrosu sem se nedostal a tak sem zavítal do ferony, byl sem trochu rozpačitej z toho,že se tam nerez "válí" po obyč. ocelovejch stojanech, pásovinu stříhaj obyčejnejma nůžkama a ostatní řežou obyč.pásovou pilou(s obyč. listem) tak nevim jestli je pravda to co tady někde psal petr o tom že se nerez nesmí ani položit na obyč. ocel,tak je to velkej problém,ale zase si myslím, že by si nemohli dovolit prodávat reznoucí nerez
Docela mne to udivuje. Pokud totiž budete žádat o ISO pro firmu a budete mít nerezovou výrobu, tak by jste auditem neprošli, pokud by jste neměli nerez oddělenou od černého materiálu. Zkusím tu otázku položit na stránky ANB a uvidíme co z nich vypadne.
diky docela by mne zajímalo jak to s tim vlastně je
http://www.cws-anb.cz/t.py?t=11&i=1 … 0#textlast
zde by měli být odpovědi
Editoval Petr (16-09-2008 21:22:02)