SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim, nasel by se nejaky machr v Praze ktery by mi svaril vyndany parohy na osobaka?
By jamesonman at 2011-10-05
ja bych to nesvařel ale letoval a a to na tvrdo mosaznou pajkou
Navštiv s tím obyčejnou zapadlou zámečnickou dílnu a nech si to svařit COčkem. U starýho auta bych z toho vědu nedělal, páč prakticky pořádná oprava vyjde na 2x vyšší cenu nežli díl z vozidla na vrakovišti.
Tohle zahoď, řekl bych že to bude nějaký japonec. Budeš kolem toho lítat a praskne to zase i když se to bude tvářit jako pěkně svařený.
Jak psal Mira GSX, jen to nechat pomalu chladnout.
Maximální provozní teplota spoje mosaznou pájkou je 300°C a to ještě nevypovídá o tom, jakou to má za této teploty pevnost. Ty svody mají o dost víc.
franišek napsal(a):
ja bych to nesvařel ale letoval a a to na tvrdo mosaznou pajkou
pokial to neni dake unikatne auto tak treba len ist na prve vrakovisko a kupit druhe zvody
Tak uz jsem ty parohy sehnal na honda foru (takze dobrej odhad - japonec) jety za par kacek. jinak tedy diky za tipy- jeden znamej mi taky radil at to zasadruju (je stukater), celkem necekanej tip:)
O tom COcku jsem slysel, ze by to mohlo drzet.
Ty mosazi bych, vzhledem k tomu jak se dokazou ty svody rozpalit, moc neveril.
Pro zajimavost to zejtra zmerim, jaka je tam teplota.
Napadlo mne to svarovat, protoze jsem to na jednom aute uz tak mel, bylo to svareny luxusne a leta to krasne drzelo.