SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den, zdravím všechny návštěvníky fóra. Delší dobu sháním CO2, jde o to, že na silnější materiály mám invertor Küthreiber. Ale když potřebuji svařit slabší materiály, klempířinu, tak je problém. Teď mám nabídku na koupi staršího CO, výroba v německu, žádná čína, kterých jsem se chtěl vyvarovat. Zkusím sem nahrát foto štítku, a chtěl bych vás poprosit o radu, abych neudělal chybu, případně pokud byste mohli napsat Váš názor(tloušťka svářeného materiálu atd..). Předem všem díky.
Fotot-> http://imageshack.us/photo/my-images/101/co2y.jpg/
Edit: Svářečka má 4 polohy pro nastavení svařovacího proudu a 20 poloh posunu drátu.
Editoval dolls (29-09-2011 12:14:41)
ono ak sa da tak by pomohli fotky celeho stroja popripade vnutornosti a aj to kolko chces zan vlastne dat penazi
Tak fotky zevnitř bohužel nemám, jen tyhle -> http://imageshack.us/g/580/co21m.jpg/
Mám nabídku za cenu 4000,- včetně plné láhve.
ja bych tu mašinu za ty penize vzal bude to ješte starej poctivej německej stroj a ne žádná hlinou vinutá čína.... trofl bych si říct žeto bude vinuty mědí...
alll napsal(a):
ja bych tu mašinu za ty penize vzal bude to ješte starej poctivej německej stroj a ne žádná hlinou vinutá čína.... trofl bych si říct žeto bude vinuty mědí...
Stroj, co má v názvu MIG 140 a má max proud 130A a to ještě jen při zatěžovateli 10% a na 100% dá 40A může být vinutý mědí, ale hodně slabou...
Editoval JARDA V (29-09-2011 18:35:02)
kde ktery einhell BT-GW 170 MA NA 10%135A ....
fakt to vypada byt srara masina ale toho sa netreba bat za tie prachy by to slo a na plechy bude bohate stacit
Je jedno, jestli je vinutá mědí nebo hliníkem. Samozřejmě je měď lepší, ale dnes skoro všechno vinou hliníkem aby ušetřili. Opravdu vypadá jako poctivá stará mašina. Zkusil bych za majitelem zajet, pokud je ta možnost a ať mi ji ukáže zevnitř a při akci jak svařuje. To napoví všechno, i když né vždycky.
Dobrý den,
prohlédl jsem foto - vypadá to na Elektrabeckum. Tyto výrobky měli a mají i na malých zařízení překvapivě dobré vybavení: velký motor s dobrou kladkou, řízení nemá problémy na vše je uvnitř dosti místa. Svářeli solidně.
Evidentně je na fotu staré zařízení. To už se vyplatí připlatit za KITin 2040 nebo KIT 2200 se čtyřkladkou.
Záruka -tuzemský výrobek - zatěžovatel je daleko vyšší - co více? zakleknete a sváříte. Se starým zařízením se natrápíte. A jaký bude výsledek?
Zvažte, proč to asi někdo prodává, za takovou cenu, zařízení se kterým měl být spokojen? Patrně je nespokojen. Dobrá cena + plná láhev to je to co táhne. Tak zvažte.
Přeji úspěch při výběru zařízení
S pozdravem Zdeště
Editoval zdeště (29-09-2011 21:03:18)
Dobrý den, jsem prodejce. Svářečku jsem si koupil za účelem opravy svého auta, které jsem touto vyvařil přes zimu. Poté mi byla defakto na nic, protože když už bylo potřeba něco přivařit tak to byl silnější materiál. Proto jsem pořídil stroj Fronius VarioStar 247. Takže jak píšu na začátek a na plechy dobrá. Nejraději bych ji prodal za 3500,- bez láhve, ale vím jaké to je něco koupit a pak shánět další věci aby to fungovalo. Přijít a vyzkoušet není nejmenší problém. Odkaz na inzerát odkaz na inzerát
Dneska si ji kluci odvezli. Byli první (asi z deseti lidí) kdo přijel vyzkoušet.
Editoval HT88 (08-10-2011 19:54:24)
Stránky: 1