SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Jáký TIG hořák by jste mi doporučily ke sv.invertoru SVARIN 165.Záčínám koketovat s TIGem a nechci do toho moc investovat.Co říkáte na tento:http://www.svartop.cz/svareci-technika/svareci-horak-tig-set-grey
Díky
Cena je dobrá a máš to aj s príslušenstvom.
Dobry vecer,potrebujem zvarit ocelove rury DN 100,s pozinkovavanym povrchom,ktory je treba dokladne obrusit a bude sluzit ako plynove potrubie s max. tlakom 26 bar.. otazka znie,ci je na to vhodna metoda netaviaca elektroda v ochrannom plyne(Tig)Ak ano,je treba fukat argon aj z vnutra rury?Dakujem.
Vlastníte někdo výše uvedený hořák,pokud ano,jaké máte zkušenosti.Díky
SVAŘOVAL BYCH TO ELEKTRODOU...
Stena rury ma 3.2mm,bazicka elektroda?,s tou elektrodou asi rychlejsie
Určite bazickou kořen a tigembych dodelaval kryci housenu...
neda sa to na jeden krat?dakujem
romanes napsal(a):
Dobry vecer,potrebujem zvarit ocelove rury DN 100,s pozinkovavanym povrchom,ktory je treba dokladne obrusit a bude sluzit ako plynove potrubie s max. tlakom 26 bar.. otazka znie,ci je na to vhodna metoda netaviaca elektroda v ochrannom plyne(Tig)Ak ano,je treba fukat argon aj z vnutra rury?Dakujem.
zvarat Tigom,formovat ochr.plynom z vnutra,vyliat dobre koren a bude to super
Zdravim vsechny svarece a prosim o radu v praci jsme zacali varit tigem a docela si myslim ze to jde ale nejsem spokojenej s nekterymi veci jako je treba ze nerozumim nekterym udajum v nastaveni a nechapu tedy proc a jak je spravne nastavit svarujeme material do cca 2mm a ja bych potreboval osvetlit jiste pojmy jako je treb spodni proud a pod..
aliensid napsal(a):
Zdravim vsechny svarece a prosim o radu v praci jsme zacali varit tigem a docela si myslim ze to jde ale nejsem spokojenej s nekterymi veci jako je treba ze nerozumim nekterym udajum v nastaveni a nechapu tedy proc a jak je spravne nastavit svarujeme material do cca 2mm a ja bych potreboval osvetlit jiste pojmy jako je treb spodni proud a pod..
Proč dáváš dva identické dotazy do ruzných vláken jen to bude vše nepřehledné a rozhodně tím ničemu nepomužeš????
Stránky: 1