SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Nazdar chlapi
Opravuju svářečku RTB2 a potřebuju poradit s pár věcma.
Potřebuju vědět jak zapojit přívodní kabel. Který kabel na který kolík a na kterou svorkovnici/nezachovala se mi zástrčka/. přiložím fotky.
Chtěl bych tam dát kulatou vidlici.
Ještě mám urvaný kabel k svařovací rukojeti na elektrody. Dá se to někde koupit? Je tam takový měděný zasunovací kolík.
Díky
PS: Jakékoliv informace dopíšu
kupis vsetko , na downloade je aj schema zapojenia .... staci ?
Vždyt to schematko zapojeni mate v horni fotografii v tom spodnim obdelníčku to je takove otačecí kolečko kde mate hodnoty proudu 380V, 220V A VŽDY JE TAM TO SCEMATKO ZAPOJENI PŘÍVODNICH DRATŮ...
Omlouvám se, jsem zde nováček ale download rubriku jsem nenašel.
A ohledně toho obrázku. Nevím na který kolík od vidlice jde co. Pochopil jsem že se připojují jen dvě fáze. Ale asi nebude jedno na který kolík.
Přeji pevné nervy
ten svetly_ mohl byto byt žlutozeleny to je nulak a ty oba další jsou faze jinak svorkovnice je zapojena spravně tohle trafo mame doma je tchanovo ja mam inventor a ceočko co sou dole v popisu..
Editoval alll (15-09-2011 23:17:52)
No pokud ti nestačí info , že kabel je připojen na svorkovnici dobře , tak to dej sousedovi elektrikáři , ten to zapojí bez problému . Barvy jsou dobře a na pořadí fází v tomto případě nezáleží . Sám se divím , proč to už zde není jak u RTB3 . Na 230 se musí celý kabel přepojit ! Jinak toto forum má dvě (3) podfora a když se přepneš na svarinfo , zadáš ke stažení a ještě elektro , tak si najdeš knihu transformátory a v ní zase najdeš schema připojení . Inu , je třeba učit se , učit se , učit se ....
Děkuji, stačila mi věta "na pořadí fází v tomto případě nezáleží".
Teď už nemám problém si to připojit.
Mějte se
Stránky: 1