SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím chcel by som poradit. Rozohdujem sa medzi tymyto zvarackami Gysmi 165, Telwin Tecnica 164 alebo Kitin 170LA. Podimienkou je aj zvaranie TIG. Viete mi poradit co je asi najlepsia volba alebo nejaka ina do cenovej kategorie 400 eur. Dakujem
Vzal by som Kitin 170LA
Asi jo já mám Kitin 170LA a na MMA vaří pěkně , tig jsem ještě nezkoušel , protože žiju v téhle zpropadene republice . Nemůžu rozumně sehnat Argon .
Editoval cipisek32 (11-09-2011 07:24:01)
Kitin 170LA tak isto vzal by som ho
Kitin 1700LA-ma vsechno vcetne pulzu. Digitalni nastaveni: nema HF,ale nastaveni super.
Urcite Kitin 170LA Tak ako pise kemppin ma vsetko a HF nema ani Gysmi ani Tecnica. A Kitin ma 5rokov zaruku plus servis ako v Cechach tak aj na Slovensku.
Diki moc chlapi tak teda dam si poradit kedze vidim ze jednoznacne vyhrava kitin....dufam ze mi bude dobre sluzit
Jo taktiez by som poradil KITIN 170 TIG la.
Ja osobne som kupil tuto je to to iste,ako kitin modra ale cena je lepsejsa. dodanie super a ochota personálu ked som to objednal bola neskutocna.
http://www.zvaracka.eu/set-ii-zvaracka- … p-222.html
A svišť ju potom balil do fólie
Tak radsej tu modru jo?
Stránky: 1