SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Zdravím, minulý rok to dopadlo tak, že nástup na výšku zožral všetky euráčiky, tak z invertoru nebolo nakoniec nič:-(. Teraz sa to už hádam podarí, keď mi vyplatia brigády. Svarin medzitým zmizol, tak sa začala nová dilema. Na stránke www.zvaracka.eu som si vyhliadol KITin 165. Na zváranie okolo baráku sa mi to zdá slušné + výkonová rezerva + možnosť TIG-u, keby ma náhodou (fakt len náhodou) časom prepadli šialené myšlienky s argónom;-). Čo hovoríte na ten KITin??
Svarin nezmizel. Byl to jen nazev stavebnice. Cela svarecka ma nazev GAMA 165 PROFI.Firma Rulik ji v omezene serii prodava za 4500Kč. Kupoval jsem ji pro syna. V porovnani s Kitin1700hf metodou mma nevidim zasadni rozdil. Rozdil je v nastaveni analog/digi a vybave obou stroju.
Ahoj ten Kit165 je v poriadku ,ale keď len čisto teoreticky uvažuješ v budúcnosti o Tig-u tak radšej by som bral Kitin 150La je to síce o nejaké to Euro drahšie( 20€) ,ale má lepšie zaťažovatele 100%-až 125 A na MMA a na Tig sa dá lešie použiť.
Presne ako povedal PERLAS je to dobrý stroj ale keď chceš neskôr používať ten Tig tak si kúp 150La
Tak ten TIG je reálny ako výhra jackpotu v lote:-D. Pred chvíľou mi nabehli euráčiky na účet, tak som zvoleja objednal KITin 165 s 25mm káblami.
Stránky: 1 2