SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Potřeboval bych tabulku nastavení ,co je na přední straně tohoto stroje/nastavení proudú. Je již nečitelná.Případně jestli nemáte někdo schéma zapojení
Dobrý den,
tabulku asi není třeba, hodnoty na ní jsou jen orientační.
Stačí nastavit potřebné napětí a přiřadit potřebný posuv. Napětí se volí podle materiálu a průměru přídavného materiálu.
S pozdravem Zdeště
Editoval zdeště (13-06-2011 22:12:39)
Nechcem zakladať novú tému , tiež sa mi dostal do rúk Compact 325, nemal by niekto naskenovanú "príručku" (schému), nech to mám všetko "pohromade". K tomu nastaveniu "výkonu" , je to trochu odveci cez dva voliče, hlavne pre človeka ktorý je zvyknutý na jeden, v práci mám Compact 160 + ForMIG 249 + 289 a sám mám problém s nastavovaním, človek nejak nepotrebuje tabulku, len si zapamätá hodnoty nastavení v hlave , ale ked striedam zváračky tak si to potom pletiem a nastavujem "nesprávne" hodnoty, ale ak ani na začiatok tá tabulka nie je , tak to zapamätanie trvá ovela dlhšie a pri striedaní sa to ešte viac pletie. Ak to ešte autorovi pomôže tak tu je tabulka. http://img23.imageshack.us/img23/4365/t … act325.jpg
Na tom není žádná věda prostě si nastavíš přepínači (vlevo nhoře napětí hrubě pod tím vlevo napětí jemně ) a pa potenciometrem nastavíš jen rychlost posuvu .A pak samozrejme zvolíš stupeň tlumivky. Není to žádná věda napětí jde za sebou v řadě 1,1234 2,1234 3,1234 4,1234 5,1234 6,1234 takže máš celkem 24 stupnu nastavení napětí.Ta tabulka je sic fajn ale je spíše orientační.Prostě to nastavte dle ucha .