SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
neviete niekto preco ked som zpojil tento invertor do siete 230V mi vyhodylo poistky?
Buď moc velký nárazový proud (citlívý jistič na málo ampér) nebo spíš pravděpodobnější bude, že je tam něco spálenýho (varistor, usměrňovací můstek, tranzistory nebo něco jiného)
to je nova zvaracka tak dufam ze nieje pokazena
ja som ju dnes otvoril a zistil som ze ten konektor ktory je udajne na kazdej zvaracke povytiahnuty tak je dobry a pevne drzi
povytiahnuty konektor ? skus tu zvaracku anhodit na sruhy okruh ci bude aj an nom vyhadzovat istic...kludne pobehaj aj po polke baraku ak bude vysledok rovnaky tak to reklamuj (ak je to nove)
Dobrý den,
nebudu kuli tomu zakládat nové vlákno
nevíte jaké jsou rozdíly mezi těmito stroji,
mají stejné označení
http://www.mamtechnika.cz/start.php?sta … odukt=1220
http://levnymarket.cz/kuhtreiber-kitin- … or-161765/
bosul , neni tam ziadny rozdiel , len co iny predajca a aj cena . Kitin je modry od Kuhtreiber ... Michal uz problem dorieseny stym softstartom ?
který obrázek tedy odpovídá realitě??, uvažuji o koupi a tohle mě docela mate a jak ten cenovej rozdíl tak vzhled
Editoval bosul (05-05-2011 20:15:31)
pozri original na www.kuhtreiber.cz
Tak jestli kupujete svářečku podle obrázku, tak musí být radost Vám něco prodávat
Jinak ohledně té ceny:
Katalogová cena KITin 1900 HF je asi 28 tisíc bez daně, ale Kiki má teď "jarní akční nabídku" KITin 1900 HF za asi 20 bez daně (jsem líný to hledat na těch stránkách, co Vám na ně dal odkaz atishajn), takže holt jeden prodejce zareagoval a jiný si drží původní ceny.
Martin: já nekupuji svářečku podle obrázku( mě je jedno jak vypada díval jsem se na parametry ), vyhlídl jsem si tento typ, pak brouzdám po netu a hledám ceny a když narazím na jinej obrázek a tak vysokej cenovej rozdíl( ne na jednom webu ) a u obou je stejnej typ, tak mě to nehralo, napadlo mě taky jestli se nejedná o kopii, proto jsem se raději zeptal nemám stím moc zkušenosti, budu se stím teprve pořádně učit
děkuji za odpovědi
Editoval bosul (05-05-2011 21:21:47)
Spíš jeden prodejce více krade .
Já bych nepsal víc krade.
Psal bych: Jeden prodejce klade důraz na využívání běžných marketingových metod více než druhý.
na e-shop to byva ze obrazok nezodpveda nazvu tovaru stym musite ratat