SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobry den,
potrebujem pomoc so zvarovackou WTU 315-1. Bola nefunkcna. Na riadiacej jednotke som vymenil 6 operacne zosilnovace za typ TL 071 na vystupe pred tranzistormi, vymenil tranzistory a vymenil nefukcne diody a rezistory, a niektore kondenzatory. Napatie naprazdno potom vystupilo na 37V a dalo sa uz zvarat, ale reostat trebalo nastavit pri elektrode 2,5 na 300A.
Po vymene dalsich OP, napatie naprazdno kleslo na vystupe na cca 15V. Priebeh napatia (merane osciloskopom) na prvych troch OP zo sychronizacnych vinuti nie je podla schemy. Vedeli by ste poradit, co moze byt chybne, popripade kto by vedel opravit riadiacu jednutku (alebo predat funkcnu).
S pozdravom Jano
jan , vedel by ti ju opravit , len odkial si ...
Som z Vranova nad Toplou, dala by sa riadiaca jednotka poslat postou na opravu, alebo keby niekto mal na predaj, tak by som ju kupil.
Dobrý den,
jednotku Vám k WTU 315.1 opravím, stačí zaslat viz: www. svarecky.com
S pozdravem Zdeště
Zdravim
vihorlat45, dakujem za rady, a chcem sa spytat ako by som sa spojil s p. Serepitom z He, resp. nejaky kontakt.
vihorlat , admin sa nehneva ked je to okolo temy , a ty si nevybocil ... len je to ine ked sa tu ponuka biznis , a to uz patri inde ako na forum ...
Pozdravujem vsetkych fanusikov zvarania, WTU po urcitych radach funguje na 100%. Je to vynikajuci stroj. Vdaka za rady. Zdravi Jano.