SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Psalo se tady nedávno, že se jedná o Německého dodavatele svářeček. Podle reakcí uživatelů je snad docela zdařilá ( na Čínu).
Trošku jsem pátral po netu a nalezl spoustu dalších věcí se zanačkou BERLAN.
Budu vděčný za link na tohoto výrobce.
Děkuji.
Libča napsal(a):
Psalo se tady nedávno, že se jedná o Německého dodavatele svářeček. Podle reakcí uživatelů je snad docela zdařilá ( na Čínu).
Trošku jsem pátral po netu a nalezl spoustu dalších věcí se zanačkou BERLAN.
Budu vděčný za link na tohoto výrobce.
Děkuji.
jednoduše hodne prodavaji na aukru tam je i adresa :
Bergland s.r.o.
Dukelská 126
358 01 Kraslice
IČ: 28021452
stranka z jejich aukcí na inventor berlan http://aukro.cz/item1294116316_berlan_s … f_tig.html
Editoval alll (02-11-2010 18:53:46)
Berlan, je čína. kde jeden den v mesiaci farbia zváračky na farby berlanu a dávaju do kontajnera, ktorý nám poslialaju. Inak si to neviem vysvetliť, prečo neexistuje firma "Berlan"
Tady ma "bratricka"
http://www.alibaba.com/product-gs/35968 … _GTAW.html
arno napsal(a):
Berlan, je čína. kde jeden den v mesiaci farbia zváračky na farby berlanu a dávaju do kontajnera, ktorý nám poslialaju. Inak si to neviem vysvetliť, prečo neexistuje firma "Berlan"
Podle mne to není firma , ale jen obchodní název výrobků.
V nějaké fabrice v Chině se na páse vyrábějí výrobky podle toho kdo si je objedná ,takže jeden výrobek (tentýž)
má několik názvů i barev,protože si ho objednala určitá firma pod tímto (vlastním) názvem.
asi tak.
Rovnako ako powermat.
Je to tiež obchodny názov a nikde sa neda najsť vyrobcove stranky , iba tie obchodne.
PowerMat je neco jako einhell vše vyrobeno v číne z malymi obměnami na disajnu kastle jiny ventilator trafa jsou stejne usmernaovače jsou stejne..
Povermat jsem teď viděl, jak jsem byl na technické. Je to přesně jako Einhel 170, ale je šedý, a zdá se mi trošku menší.
Já osobně vlastním "Berlan bwig 180" a spokojenost i spolehlivost s tímto čínským kouskem mě překvapila.
Měl jsem reklamačku kleští pro sváření a prodejce z Aukra mi vše v pohodě zařídil.
Tak na co hledat složitě výrobce , když je od toho prodejce.
Stránky: 1