SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
chcem si kupit tuto zvaracku PEGAS 160 MIG SYN od afa-in je to dobra volba ? poradte prosim alebo tuto GAMASTAR 1900 potrebujem nieco univerzalne a za rozumnu cenu pre amatera
podle mne je gamastar vykonejší, a je to ryze cesky stroj omicron u toho pegase bych si nebyl tak jisty jestli to neni přelepena čína.. obe jsou inventoroveho typu jen gamastar ma velkou kastli a vice prostoru ke chlazeni komponent.
Zatím dávám doma dohromady výbavu na CO . První komponent Pegas 160 SYN je doma. Ted ještě lahev a redukčák. Ted k tomu Pegasu , zatím
jsem ho pustil naprázdno jen v bytě a hodně mě překvapil výkon ventýlátoru - je to fučák jak se patří- doufám , že vydrží tahle foukat. Nevím jak jiné výrobky tohoto typu jsou hlučné , ale tohle mě překvapilo ňáký decibel to je!
Druhá věc které jsem si v krámě nevšiml je materiál podavače - předpokládal jsem černě eloxovaný hliník , ale ouha je to nějaká plastová hmota bych řekl , tak snad taky něco vydrží. (za tu cenu bych si tam představoval aspoň ten AL)
Takže jsem zvědav , k čemu s přikloníš (já to měl jednodužší byl v akci a rozhodaval jsem se mezi OMI165)
tady je "konkureční" výrobek stejného typu (za nižší cenu)
http://www.aek-svareci-technika.cz/zboz … YN-MMA-TIG
Editoval ulitej (13-03-2011 06:21:32)
tak ten MIG 160P MMA/TIG SYN tiez vypada dobre a ze sa pitam kto je vlastne vyrobca MIG 160P MMA/TIG SYN a ako sa da servisovat ja som vyberal ceske vyrobky kvoli servisu
all co sa vykonu tyka tak mne staci len nejakych 140A aj tak nezvaram nejake sylne materialy ja len na take lepenie kolo domu ja som tak zvany lepič profik D
Podle různých příspěvků tady na fóru asi těžko dohledat u některých mašin "domovského"výrobce. Ja osobně jsem po nákuou našel pro sebe jinou mašinku a samostatný invertor a samostatný přídavek na Mig/Mag . Pro domácí užití asi velmi zajímavá kombinace.
Osobně jsem mimo ceny také preferoval koncovou hmotnoest proto šel do Pegase160 Mig/Mag.(tady rozhodla zase cena)
Tady je link k předcházejícímu příspěvku
http://www.gamasvar.cz/4700-multifunkcni/4729-psv-10/
ulitej napsal(a):
Tady je link k předcházejícímu příspěvku
http://www.gamasvar.cz/4700-multifunkcni/4729-psv-10/
tohle sem nejak pred 2 mesici prehlidl,hodnbe zajimava sestava za dobrou cenu
tohle je vyrobek omicronu za velmi podobnou cenu jeto jejich novinka:nemit doma jinej stroj tak bych vzal tohle:http://www.gamasvar.cz/1898-multifunkcni-poloautomaty/79854-gamastar-170/
bazos napsal(a):
tak ten MIG 160P MMA/TIG SYN tiez vypada dobre a ze sa pitam kto je vlastne vyrobca MIG 160P MMA/TIG SYN a ako sa da servisovat ja som vyberal ceske vyrobky kvoli servisu
Taky se rozhoduju. Výrobce MIG 160P MMA/TIG SYN je Shanghai WTL Welding Equipement Manufacture Co. Jestli někdo máte Gamastar 170 tak mi napište nějakou zkušenost. Jsem na vážkách.
No ja mam doma uz tu alfu mig syn 160,... Spokojnost maximalna. Ide velmi pekne a da sa na tom dost vela veci nastavit. Nieco to som aj zvaril a vcelku som spokojny,...
ja bych řekl ,že gamastar je nastejne urovni, ale servis tohoto stroje neni problem jak v česku tak na slovensku, to se o čínskych strojích nedaříci...
alll napsal(a):
ja bych řekl ,že gamastar je nastejne urovni, ale servis tohoto stroje neni problem jak v česku tak na slovensku, to se o čínskych strojích nedaříci...
Proč? Alfain má obchodní i servisní zastoupení také na slovensku
No ano Alfa ma aj na SK, respektive ci to poslu uz do CZ opravit mna nezaujima lebo obchodnik sa o to postara. Druha vec neratam ze sa to pokazi, vyzera to kvalitne bola by to teda smola keby sa to pokazilo. Ale inak zvara sa s nou velice dobre
alfain ma i sve zastupeni na slovensku uz proto že, jsme byli ze slovaky jeden stát a pokud si necha vyrabet nekde v číne nejake inventory tak se musí postarat o servis..
Marně si lámu hlavu, jak se u Pegase 160 SYN nastavuje posun drátu v manuálním režimu , protože v návodu píšou, že se posun nastavuje
automaticky s proudem (spřažený) ????
Proč se to potom jmenuje manuální režim ??
Stránky: 1