SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Riso SK napsal(a):
Vasek : Neodpisuj v takej podobe ako ja ... vidíš .. už to začína ... nepáčiš sa im lebo sa zo mnou rozprávaš ....
To jo, ale že bych si stebou rozuměl bych netvrdil.
Každopádně když se zdejší odborníci shodnou , klidně zrušim nick a vypadnu.
JardaK napsal(a):
Nevymýšlí si, to je jako FOX 6013 od Böhlera, rutilcelulóza s flexibilním obalem. Jen ta Supra nemá ten flexiobal v katalogu uveden, tak uvidíme, co to bude dělat při svařování.
Za kolik byly? FOX 6013 průměr 2,5 vychází kilo na 69,- bez DPH.vasek napsal(a):
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … c10036.jpg
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … c10037.jpg
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … c10038.jpg
Mrzí mě že si o mě někdo myslí že si tu vymejšlim jako ten vocas. Ty elektrody jsem opravdu koupil a pro nedůvěřivé přikládám fotky ohýbání. Bohužel improvizuju na PC stolku asi ve 23:30, takže nic mnoho. Já si nevymejšlim!!! A taky když toho moc nevim, tak neradim. Jen se ptám a komunikuju.
To see na foru snad může.
A HAWK...domluvil jsem.
Supra u nás stojí 138kč/kg, ale v MB je všechno předražený, na netu na netu jsenm je viděl asi za stovku.
Housenku jsem zkoušel ken tak na kus pásku a celkem to šlo. Jinak sjsem viděl pár názorů že je to nejlepší rutilka. Tak nevim. Proto jsem založil toto vlákno, aby jsme probrali klady a zápory. A poradili se co je lepší a třeba i levnější.
vaset tyma eletrodama zavaris aj gumu ? ked su ako gumene nezlomitelne elektrody , drevene sa pri takom ohybe zlomia ...
Treba si sežene i elektrody z jahodoveho dreva..
jo,jo...ha,ha,ha tady je někdo strašně vtipnej... tak si tyhle vaše plky přečtěte až tu zase budete probírat že to, co někdo píše nemá nic společnýho se svářením. Jen jsem něco zkusil protože mě to zajmalo a tak jsem se o zkušenost snažil podělit... tak se třeba pos.rte.
pokus os srandu_pana vaška se to nejak dotklo.....
oco jde sousede? nějak tyhle diskuze nechápu, tuhle ohebnou elektrodu mi dal jako novinku a vzorek nějaký obchodník už cca před 5 léty, to že to tu neznaj nic neznamená,
jak se ti líbí výhled přes lihovar?
alll napsal(a):
pokus os srandu_pana vaška se to nejak dotklo.....
Njn..chyběl smajlik abych ten vtip pochopil, protože po přirovnání k řýšovi jsem nějak podrážděnej. To se mi nemůže nikdo divit. Jestli to byl opravdu jen vtip, omlouvám se za svoji reakci.
bourač napsal(a):
oco jde sousede? nějak tyhle diskuze nechápu, tuhle ohebnou elektrodu mi dal jako novinku a vzorek nějaký obchodník už cca před 5 léty, to že to tu neznaj nic neznamená,
jak se ti líbí výhled přes lihovar?
NAZDAR... Jo, dneska jsem na to koukal, jseš slušnej kazisvět Každopádně si to tam hezky prosvětlil.... ty si to shodil v celku, jako když se kácí les??? Zdá se mi že je to slušná hromada železa.
ja zati smajliky nepoužívam proto tech paru teček.........
no me taky čekaji tuny železa řezat autogenem šef me tam brzy pošle nekde na jižni moravu.. až tam budu tak to nafotim co vlastne budu likvidovat..
Editoval alll (11-03-2011 21:21:21)
Jen se zeptám, je tu taky někdo, kdo něco tvoří??? :-)
vasek napsal(a):
Riso SK napsal(a):
Vasek : Neodpisuj v takej podobe ako ja ... vidíš .. už to začína ... nepáčiš sa im lebo sa zo mnou rozprávaš ....
Každopádně když se zdejší odborníci shodnou , klidně zrušim nick a vypadnu.
Máš voľný flek a prednostné práva na zvarforu Slovenskom . Sľubujem !
Vasek : zustaň tady ke slovakum nechod
Riso SK napsal(a):
vasek napsal(a):
Riso SK napsal(a):
Každopádně když se zdejší odborníci shodnou , klidně zrušim nick a vypadnu.Máš voľný flek a prednostné práva na zvarforu Slovenskom . Sľubujem !
Dík, ale neni to nic pro mě...
Szabitch napsal(a):
Vasek : zustaň tady ke slovakum nechod
Neboj...raději nic, než směšnou napodobeninu...by mě zajmalo, kdo to tam zpískal.
Rýša prej ne... tak kdo teda???
alll napsal(a):
Treba si sežene i elektrody z jahodoveho dreva..
Tak když jsem chodil na SPŠS a kantor říkal spolužačce "zavaříme to elektrodou z jahodovýho dřeva" a poslal ji do lavice s pětkou tak asi nebyl moc znalý , když se dnes dají sehnat co???? (rok 1977/78)
Já svářím elektrodama Rutilen 13 (rutilky od firmy elektrode jesenice)- pěkně drží oblouk, svárový kov je tekutý tak akorát, a nejsou to takový pálky jako u Esabu (používáme je i v práci) a z baických beru Bohler fox 7018- cena přiměřená pro kutila a kvalita svárů je za 1! jinak mám doma i staré zásoby silných elektrod (3,15 EB 121 Vamberácký) a nějakou tu bednu EB121 dvojky. (jen mi opadává obal, takže sváčím a najednou něco odpadne a začnu prskat............