SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
přesně tak, kladky se daji vytočit libovolné, já mám tušin kolem 40mm, motorek ze scenicu a napětí pro PWM tušim kolem 17V a prakticky na 0,8mm drát a asi 150A to běží na 50% regulace. Pavel
Sílu má obrovskou, ale malé otáčky.
Tak už je to hotovo, už je to uděláno, bohužel jsem jako laik musel zapojení nových dílů provádět sám- v servisu mi řekli že takovou svářečku ještě neviděli.Teď se neopravuje ale jenom vyměňuje.Moc děkuji pánům Mira GSX,alll,varok-a všem ostatním za rady, vše jsem vystříhal a koupil kompletní podavač,jednotku KTC112,ovládací trafo.Zatím jsem to zkoušel jenom tak lehce a funguje to dobře .Diky
Jsem rad, že jsem dopomohl k funkčnimu stroji i mym vzorem byl Discovera a jeho stroj. Jen jsem pracoval stim co bylo k dispozici a co se dalo koupit hotove za slušnou cenu..
Dobrý den, já jsem taky amatér, ale pokud vím, tak pomůžu. Já se tady taky na foru učím a ptám se. Něco znám ze své chabé praxe apod. Jsem rád že se vám nakonec povedlo.