SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s tímto invertorem TIGMIG FMINI 162? Nebo značkou? Použití jen pro domácí účely. díky
Dejte odkaz kde chcete koupit..
Svářecí parametry jsou dobré :
Max. příkon (kVA): 3,3
Síťové napětí (V): 1 x 230
Chlazení ventilátorem: ano
Frekvence (Hz): 50 / 60
Napětí bez zátěže (V): 80
Rozsah svářecích proudů (A): 10 - 150
Třída izolace (H): H
Teplotní pojistka: ano
Jištění, pomalá pojistka 100% (A): 16
Třída ochrany (IP): IP 21 S
Hmotnost (kg): 5,8
Rozměry ŠxHxV (mm): 280x130x210
Průměr elektrody (mm): 1,5 - 3,25
Typ elektrody (ER - OK): všechny
Zatížení DZ: 35 % 150 A
60 % 120 A
100 % 100 A
Ja jsem našel ve svartopu..
Editoval alll (26-02-2011 20:03:33)
pro domaci učely poslouží velmi dobře..
Za ty peníze to vypadá dobře, já nechápu jen že k tomu cpou ten štítek. K telwinovi jsem ho taky dostal a je to k ničemu, Nebo aspoň mě nevyhovuje. Kukla je přeci jenom kukla.
ja jsem tuhle kuklu dostal k trafu eihell co jsem mel na začatku kdysi ješte červene to svařovalo dobře.. jinak takova kukla je jenom nouzovka a je k ničemu. u ceočka co jsem kupoval od kamoše co mam ted ta kukla byla taky k tomu tu jsem daroval sousedovi co si chodil kuklu pujčovat a pak mi řekl že na jeho lepeni 3x do roka mu stačí..
Tak to jo, 3x do roka by byla možná dobrá, ale nanic jinýho určitě ne.Já mám esabku za 300kč a je super. Uvažuju o samostmívačce. Viděl jsem Esabku asi za 2200. To je pro mě akorát.
http://www.rulik.cz/index.php?akce=sort … i=ORIGO_CE
Editoval vasek (26-02-2011 20:57:36)
taky mam stmivačku na doma za 1500.. v praci mam speedglas 9000 a taky jsem spokojenej. možna si koupim domu stejnou z ebay..
alll napsal(a):
taky mam stmivačku na doma za 1500.. v praci mam speedglas 9000 a taky jsem spokojenej. možna si koupim domu stejnou z ebay..
Jak velkej rozdíl vidíš mezi těma kuklama?
ta za 1500 je na hoby svařeni pokud ji budu mit cely den na hlave budu mit oči vice unavene oproti speedglas typ 9000 u te vydrží baterie cely rok a u hoby co mam doma jen 6 mesicu spedglas ma knoflikove 2x takove ty vetší a do te hoby mam 2x mikrotužkove kvalita stmivacich kazet zas neni až takova jako u profi..
Editoval alll (26-02-2011 23:48:19)
http://www.rulik.cz/index.php?akce=sort … i=ORIGO_CE
Aco tahle ne domácí lepení? Vyplatí se, Nebo mám zůstat u klasickýho skla???
Editoval vasek (27-02-2011 00:09:42)
coby ne ta taky neni špatna jeto neco na pul cesty mezi uplnehoby a profi...
tak to asi budu muset manželku poslat na nákup