SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
je to na zx6r nova stoji 4500 na vrakaci chtej to sami a je to taky treba spatny.altik se po nehode lehko spali. pan me to previne za 2tis s tim ze bude izolace a drat novy a bude to mit odpovidajici lakove osetreni.na moto jezdim po cele evrope,altik potrebuju. cesi a slovaci co doma maj svuj ponk patrej k tem sikovnym kutilum.udrzujte tento vysoky standart,ktery nam predali nasi predci.nehadejme se a neprovokuj me se. svareni me vela bavi omi 204 :-)
pawka napsal(a):
je to na zx6r nova stoji 4500 na vrakaci chtej to sami a je to taky treba spatny.altik se po nehode lehko spali. pan me to previne za 2tis s tim ze bude izolace a drat novy a bude to mit odpovidajici lakove osetreni.na moto jezdim po cele evrope,altik potrebuju. cesi a slovaci co doma maj svuj ponk patrej k tem sikovnym kutilum.udrzujte tento vysoky standart,ktery nam predali nasi predci.nehadejme se a neprovokuj me se. svareni me vela bavi omi 204 :-)
Ak Vás to vide výhodne . Ale nie , koniec koncov lepšia variácia ako to robiť na kolene , však ? Ja sa nechcem hádať , ale jedna veta vraví , že v každej inštitúcii , alebo spoločenstve ... sa nájde jeden somár ktorý to celé skazí , aj keď z ostatnými to už je v norme . Totižto nemám rád keď sa my nadáva na kamarátov a dobrých ľudí . Edison je iná klasa .... . A je aj dobrý odborník , ja nim nie som . To že mam titulok Matador fóra to nič neznamená .
rad delam veci na koleni,vsechno tak vzdy delam. ale dukud nebudu 100profík v prevynuti civek altíku,aby 2000km od garaze nenadaval
radsi bych sedlal j 500 ohc
Tu je ta mašina ... . To je dobre vedieť ... . Minule som videl podobnú krásku u kamaráta . Výkon 90 koní , hmotnosť okolo 400 kg , 4 valec rok výroby 1986 . Krásna mašina ... .
kamarát,už žial zosnulý dal takto 2x prevíjat alternátor,pridlho mu to nevydržalo,nakoniec bol nutený kupit alternátor za 500€.
bud by som si to previnul sam alebo keby som nemal cas tak do firmy kde navijaju motory je to aj zo zarukou ale urcite by som nedal takmer celu vyplatu za blby alternator...
inu možnost nemal,jednalo sa o stroj dovezený a upravený pre US políciu a to zahrnalo i alternátor špecialne vinutý,alternátor mal vačší výkon. Obyčajný prevíjači sa do toho ani nechceli pustit.
Editoval Brembo (25-01-2013 00:04:37)
no tak to sa niekedy oplati mat special,bratranec si zohnal za dobru cenu zavodnu krosku,pravdepodobne kradnuta ale v hore ti appiere nebude nikto kontrolovat,bol s nej nadseny az do chvilky ked mu zacali na nej odchadzat rozne casti,musel to davat robit na zakazku alebo kupovat za nenormalne peniaze tak to radsej predal ako to zivit