SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
to čo ja snem stratim času vyrobov invetora + material tak si to skor zarobim na stavbe ja som živnosnik a neopati sa mi si to vyrabat doma za taku cenu
ja mam doma zvaracky , ked chces tak mozme sa dohodnut cez email
radšej niečo na čo budem mat zaruku
ja davam pat rocnu zaruku
a paramatre?? a cena a nejake foto
Ahoj poradte čo radšej: Svářecí invertor GAMA 160 SET 256.78 EUR alebo KITin Kutil 149 - SET 261,00 €
preboha kde si to take drahe našiel za 200 € možes mat gamu 165 profi a za tu cenu čo tam maš možeš mat ,kitin 170 tig la kukni toto:http://www.zvaracka.vilbo.eu/zvaraci-in … p-218.html alebo http://www.rulik.cz/
Editoval hanzel 30 (12-02-2011 18:44:13)
ma pravdu je to drahe
vyberaj podla zatazovatela
jaroslav1717 . za tu cenu ti viem ponuknut set gama151 z postovnym ...
Hanzel 30: spominal si tu, ze admin ti oznamil, ze Svariny sa vypredali.... Ja som chcel pred dvomi mesiacmi odtial kupit Svarin 165 a admin mi odpisal, ze nie su skladom, ze pridu neskor.... je mi to trochu divne, ze stale nie su skladom a ze su este stale vypredane. Zaraza ma, ze sa nesnazia o to, aby ich skladom mali a ponukli za porovnatelnu cenu ako ini predajcovia.
Uz len pre vlastnu zvedavost obcas pozriem, ci sa nejak tie stranky na svarbazar.cz aktualizuju, ale stale je tam hlaska: Upozornění! Typ SVARIN 165 je momentálně vyprodaný a do odvolání stažen z nabídky. Nelze jej objednat! Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
Nechapem.
teras už aj ta 145 a asi im vyrobca nechce dat za povodnu alebo nižšiu cenu a neoplati sa im už stym zapodievat dnes kdo da lacnejšie to iste tak vyhrava to je zakon trhu a e schopov zas aby sa im stranka v google vyplula prva malokto prehrabava net ako ja ked niečo hladam uvidia a kupia a potom to najdu ešte lacnejšie a lutuju
keby maly 165 za tu istu cenu ako stavebnicu ako rulik hotovu tak beriem stavebnicu lebo si veci rad skladam.
ja ti viem ponuknut ako stavebnicu gamu , len treba si vybrat model a potom viem cenu na nu spravit ... gama 145,165 je uz stary model este z rokov 2004-5 a novsie ako su 2008 ...
a za kolko by to bolo tie novšie modely podobnej amperaže -gama 1550 a 1500D atd......
Editoval hanzel 30 (13-02-2011 19:00:41)
tak okolo 220€ postovnym g1550 a 1500D okolo 270€ . viac v maile ...
Editoval atishajn (13-02-2011 19:09:55)
to je v celku dobra cena a obal ma aky??
obal ma ako gama 1550 , len mozes si ho nastriekat na tebe oblubenu farbu ... original je ral 1028
panel , dno a zadny panel je plast a kryt al-plech ...
Editoval atishajn (13-02-2011 21:11:43)
a zaruka je klasicka na použite elektrokomponety
ja davam pat rokov , viem ze to vydrzi
a maš aj nejake foto
a už svarini skončili už nebudu !!
matus158 napsal(a):
Hanzel 30: spominal si tu, ze admin ti oznamil, ze Svariny sa vypredali.... Ja som chcel pred dvomi mesiacmi odtial kupit Svarin 165 a admin mi odpisal, ze nie su skladom, ze pridu neskor.... je mi to trochu divne, ze stale nie su skladom a ze su este stale vypredane. Zaraza ma, ze sa nesnazia o to, aby ich skladom mali a ponukli za porovnatelnu cenu ako ini predajcovia.
Uz len pre vlastnu zvedavost obcas pozriem, ci sa nejak tie stranky na svarbazar.cz aktualizuju, ale stale je tam hlaska: Upozornění! Typ SVARIN 165 je momentálně vyprodaný a do odvolání stažen z nabídky. Nelze jej objednat! Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
Nechapem.