SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Nevedel som nájsť info. o týchto elektródach v sk. alebo cz.. Ide o tieto typy: TS 329 SUPER
a druhá: VELMAN VE-11, tretia: CARBO 4316 AC - táto by mala byť asi na nerez. Budem vďačný za každé info. o ich použití.
maju modry obal ?
Tie TS 329 SUPER majú modrý obal a tie VELMAN alebo VELMAT (neviem to dobre prečítať) VE 11 majú skôr tmavo šedý až čierny obal.
Ládes napsal(a):
Potřebuju opravit něco z litiny(křidýlko růžice u výhně) -k dispozici mám elektrody s označením UTP jenže až ve 4mm tloušťce,doporučené proudy proudy jsem z "odrbaného" infoštítku na frabici vyčetl 90-130A což mi přijde na 4mm kapku málo,kam připojit klešťě už jsem tam nenašel vůbec.Ještě pohledám na netu.,ale mám jen jeden pokus takže bych to nerad zprasil,takže se táži zda uvedené proudy odpovídají.Křidýlko budu muset stejně jen bodnout a horní a dolní straně.No nějak to dopadne.
Aká je hrúbka materialu ?
Riso SK napsal(a):
Ládes napsal(a):
Potřebuju opravit něco z litiny(křidýlko růžice u výhně) -k dispozici mám elektrody s označením UTP jenže až ve 4mm tloušťce,doporučené proudy proudy jsem z "odrbaného" infoštítku na frabici vyčetl 90-130A což mi přijde na 4mm kapku málo,kam připojit klešťě už jsem tam nenašel vůbec.Ještě pohledám na netu.,ale mám jen jeden pokus takže bych to nerad zprasil,takže se táži zda uvedené proudy odpovídají.Křidýlko budu muset stejně jen bodnout a horní a dolní straně.No nějak to dopadne.
Aká je hrúbka materialu ?
Našiel som niečo také : http://www.tomiweld.sk/obchod/action/pr … -300.xhtml
Dohledáno smazáno. křidýlko je celkem tenké(do 4mm),ale budu to bodovat na kant tedy v 30mm profilu.
Stránky: 1