SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Nebojte sa dúfam že sa my podarí niečo nakamerovať , a večer tu pridam aj foto . Tak ideme na to .
m.evil napsal(a):
Riso : Natoč video ako ti to hori , fotka veľa nepovie
PS: Myslel som tym ako hori horák a nie cela súprava
Veľa šťastia
Dik ,
Tak chlapi , foto síce nemám , ale zapojil som to z dedom . Zatial síce iba samotný PB ale išlo to a podstatne je, že to horelo . Tie hadice majú presne 12m . Natlakovanie hadice PB netrvalo ani 5 sek . . Po zapálení ten PB horel dosť divoko . Ku kyslíkovej fľaši som sa ešte nedostal dúfam , že to bude v priebehu týždňa a potom by som to už chcel aj nafotiť . Tak Vaše stanovisko je ?
Zas sme nič nevideli ......
A dlouho nic neuvidíme
Ale chlapi nebuďte taký , nabuduce tie fotky spravím a budu iba pre Vás dvoch . Nemal som pri sebe mobil ani foťák . A od toho úžasu , že to fungovalo som ani na nič ine v tej chvili nemyslel . Ale zatial bol zapojený iba PB bez kyslíka a horel dosť divoko čo tomu môže byť ?
Masakr... přes čtyři stovky příspěvků o exkrementu, resp. o tom jak napojit jeden pitomej pb hořák. Zatím jsme se dobrali k zapojení 12m hadice a puštění-slavnostnímu zapálení samotnýho PB. Předpokládám, že bude následovat dalších 400příspěvků než se povede zprovoznit i ten kyslík. Jsem jedinej kterýmu to připadá úchylný? Mi to připomíná spíše chat prvního stupně ZŠ, nebo spíše Zvl. Š než svářečský forum.
Editoval Pruduch (15-01-2011 23:07:21)
Ešte niečo máš na srdci produch ?
Pruduch vydržať. Původce těchto perel už byl na jiném vláknu upozorněn adminem na možný ban. Pokud se do jeho věčného problému nebude neustále někdo zapojovat do diskuze, pak toto vlákno velice rychle umře na úbytě. A to bude dobře.
Jo ďakujem Vám , len žalujte . Ooo mami zobrali my lopatku ... . . Pýtam Vás poradiť a vy zase svoje .
Pruduch napsal(a):
Masakr... přes čtyři stovky příspěvků o exkrementu, resp. o tom jak napojit jeden pitomej pb hořák. Zatím jsme se dobrali k zapojení 12m hadice a puštění-slavnostnímu zapálení samotnýho PB. Předpokládám, že bude následovat dalších 400příspěvků než se povede zprovoznit i ten kyslík. Jsem jedinej kterýmu to připadá úchylný? Mi to připomíná spíše chat prvního stupně ZŠ, nebo spíše Zvl. Š než svářečský forum.
je uz dost neskoro ale kedze som siel vypnut pc aby tu maly brat zas nenocoval nedalo mi aby som sem nenakukol...po precitani tvojho komentaru som vybuchol v zachvate smiechu,uz som komplet vsetkych doma zobudil...revem od smiechu...ledva dycham...aj pes sa zobudil zacal po mne skakat...fuuu tak dobre som sa uz fakt davno nenarehnil
Tak už dosť , stačilo !
Dobrý večer páni ! Chcem sa Vám len pochváliť , no kto by sa nepochválil ľudom ktorý mu pomohli . Tak v prvom rade chcem poďakovať evilovi , ktorý mal na mňa nervy . Ďalej by som chcel poďakovať ostatným odborníkom ako je pavol sk , produch , frank , jirkati , kirkmen a mnohý ďalší . Chcem len povedať , že na základe Vašich rád som zložil autogén a funguje bez problému . Fakt patrí Vám jedna veľká vďaka . Takže ste fakt pani odborníci . Ľutujem , mnoho vecí a je my ľúto , že som urazil mnoho ľudí napr. pána producha ... . Týmto sa Vám chcem ospravedlniť , lebo nemyslel som si , že to bude fungovať . Ale fakt vravím funguje to bezvadne . Akurát čo som vynechal sú poistky , tie som tam nedával , po zapálení som zistil , že niesu potrebné . Zbytočne som na fóre zabral 17 strán o tom istom , hanbím sa za seba . Správal som sa ako malí chlapec ... . Produch a mnoho ďalších ste mali pravdu aby som neobmieľal kolo jednej veci a radšej som to mal poskladať skôr . Jednoducho povedané ďakujem Vám všetkým . Ale potreboval by som vedieť čo sa používa na zvarovanie železa na kyslíkovo propánový plameň . Počul som že mosadz , ale aké je najlepšie tavidlo ? Borax ?
PS: Prišiel som na záhadu strieľania rezáku , rezacia hubica bola z jednej strany inak skosená ako mala byť . Odkedy som ju vymenil už to nerobí .
Tu je ta sľubena fotka horáka , rezák neviem zapáliť . Stale my streli . A jediný ktorý horí pekne je tento . Mobil som mal poruke až v sobotu . Tak Vaše názory ?