SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj. Mám možnosť dostať sa za dobrý peniaz k úplne novej zváračke MAG C150 od firmy ESAB. Viete mi niekto k tejto zváračke niečo povedať? Poprípade ako je na tom zváračka MAG C140? Potrebujem to na zváranie plechárčiny na moto...poprípade nejaké tie veci na aute......Žiadne zvary veľkých hrubých materiálov. Zváračku chcem na súkromné použitie v rodinnom dome...nie na robotu. Ďakujem
Kdysy mi kdosi říkal, že svářečky ESAB patří mezi jedny z nejlepších. Jestli tomu tak je nevím.
Editoval varok (10-01-2011 20:10:46)
je to tak , Esab je Esab, neváhaj a kúp ak je to za dobrú cenu
Esab ma slabši podavač ťahá len jedno podávacie koliečko a keď sa zalomí horák, alebo oderie tak je to hneď vidno. Pevný horák. A čo je dobrá cena.
Tak já ve skutečnosti viděl jen jednu svářečku CO2 ESAB, typ nevím, ale svařovala nádherně. Jako laik bych to přirovnal třeba k nějakým Omicronům, tedy já vařil párkrát jen s OMI 165. Některé svářečky ESAB jsem viděl i v televizi a líbí se mi i vzhledově, některé typy. Co vím z firem, kde jsem dělal, tak dělají i kvalitní dráty do COček, elektrody apod. Tak podle mě i svářečky budou na dost vysoké úrovni.
zvaracky esab su kvalitne adbre aj zvaraju jeden znami ju ma a velmi si ju pochvaluje
Ale cenově to už je někde jinde. Ty pálky, co jsem se díval na internetu, hm?
Myslím že toto by tiež nebola zlá voľba http://www.weldtrade.pl/esab-origo-mig- … 7296322a66
V jedné firmě, kde jsem kdysy dělal měli samé Kemppi svářečky. Jednu tam měli i tuhle :http://www.weldtrade.pl/urzadzenia-spawalnicze-migmag-synergiczne-do-280-a-kompakt-c-24_43.html?zenid=fe6fc24fe97b357c0451847296322a66
Sice prý stála okolo 40 000,- kč ale vařila nádherně. Sice tam šel dát drát minimálně 0,8mm, ale hoření oblouku bylo stabilní, provedení považuji za luxusní apod.