SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Riso SK napsal(a):
S ventilom odtlačným a s výstupom M9 asi nič nenarobím , však ?
pokud chceš řezat železo plamenem, tak s tímto opravdu nenarobíš vůbec nic.
doporučuji brigádu někde v kovošrotu, vzal bych tě na pár dnů k sobě ale to bys měl trochu z ruky.
Nechápem , ako z ruky ?
omg...tym bolo myslene ze byvate daleko od seba
ojoj som rad že my to niekto vysvetlil , lebo fakt , by sa my svet zrútil . Bourač : Počuj ako si to myslel , že s tým kyslík + PB nič neurobím .
pb z takové malé (2KG) flaštičky ti nenaplní ani hadice - pokial teda chceš řezat opravdu železo, pokud chceš vytvořit alespoň trochu slušný plamen musíš mít bombu nejméně 10kg, jde o velikost hladiny pro odpařování jak už někdo výše napsal. A o zdroji kyslíku raději nehovořit - dojdi do kovošrotu - pozri jak to má vypadat!
A čo takto niečo také ? http://www.vsetkonahory.sk/lampy/977-cl … -lamp.html
Čo si s tým chceš svietiť pri práci?
Asi som zle prečítal , ale zdalo sa my to ako vyvíjač , trochu menší ale myslel som , že to je na zváranie .
Na rezanie ti stači PB + O2 ,ale ako ti už bourač pisal veľke fľaše potrebuješ.
10Kg PB + 50L kyslík
Ja ten menší kyslík použijem asi k rezacej uhlíkovej elektróde na vyfukovanie kovu . Nákres toho " stroja " je vo vlákne Řezaní uhlíkovou elektródou .
Inač ty ideš rozpaľovať tank alebo čo?
Nie , ale nieje to výhodnejšie ? Ak si to vezmeš , uhlíková elektróda stojím málo , kyslík mám zadarmo , tak prečo ho nepoužiť na vyfukovanie reznej škáry v železe . Bude sa to správať ako autogén , z uhlíkovou elektródou sa dá ohrievať , dá sa z ňou rezať ak na nahriaty kov pustíš kyslík , alebo vzduch a dá sa s tým no možno aj zvárať zo zvarovacím drôtom na autogén . Nieje to výhodnejšie ? Za tých 17 € čo dám za naplnenie fľaše PB tak mám spústu uhlíkových elektrôd , mohol by som sa z nimi ohadzovať .
Jednej veci nerozumiem.
Prečo všetci šetria na nesprávnom mieste ?
PB + O2 je profesionálna metóda na pálenie.
Radšej zaplatim 17€ ( čo je v dnešnej dobe zanedbatelna položka ) a mam sväty pokoj....
Prečo si taky zaslepený ? Evile počuj , nieje to výhodné ? Veď si to porovnaj preboha .
Čo je výhodne ?
Technologia ,ktoru si vymyslel niekde pri pive?
Ktora nikdy nebude fungovať .
Jedno nepochopim : prečo sa tu furt pýtaš na veci , ktore ti napadnu niekde pri "pive" ?
Veď už niečo konečne prakticky vyskušaj a predveď nám to , ako to funguje.
Kľudne , to z tou uhlíkovou elektródou urobím , neboj sa ty budeš prvý komu to ukážem . Ja len jedno nechápem prečo vynachádzaš ten najdrahší spôsob keď sú aj iné lacnejšie spôsoby . Tak už to konečne pochop . Aj horák čo sa používa na uhlíkovú elktródu na rezanie funguje na presne rovnakom princípe aký som vymyslel , tak potom kde je problém ?
riso_SK .. nemyslis si ze ak by bol ten lacnejsi sposob efektivnejsi, ze by sa to uz davno nepouzivalo v priemysle, kde by sa dali usetrit miliony ??
Zase tá istá veta . Trochu budem zlý a tak to neberte nikto osobne , ale Vy fakt nedokážete prijať medzi seba nič nového ? Chlapi ! Dnes už technika pokročila , a idú do popredia hlane lacné spôsoby ! Tak prečo neurobiť aj toto ?
ak chces byt zly, kludne .. budem aj ja .. .. problem je ze zatial si neurobil nic, stale sme pri pivnych reciach a teoretizovani ... urob nieco, a ak je s tym problem, budeme riesit
uz sme tu riesili kyslikovu kopiu, PB-O2, a vysledok ziadny ...
Nechcem aby sme boli zlý , ale šak preda ! nemajte zaslepené oči ! .
nuz .. evidentne si jediny ktory ma zaslepene oci, lebo ak ti niekto nieco poradi tak namiesto toho aby si kukol internet, kde mas o danej problematike mnozsto informacii, tak sa dookola pytas na to iste. A ked nie na to iste na na zasa nieco ine a dokola dokola. To o co sa pokusas nie je totizto nic nove pokrokove !
that all folks
howgh
To jedno , ale je to výhodnejšie a o 100% bezpečnejšie ako autogén .
No o bezpečnosti by som radšej pomlčal .....
No , tak keď si to napísal tak to aj odôvodni , prečo by si o bezpečnosti pomlčal ? Čo môže byť nebezpečné pri rezaní uhlíkovou elektródou a vzduchom ? To som zvedaví čo my povieš . Určite je to bezpečnejšie , ak ti vybuchnú tlakové fľaše od autogénu a si pri nich tak nemaš šancu , roztrha ťa to ako papier .
Ja som sa rozhodol že nebudem ďalej prispievať , nema to zmysel.
PS: Verim tomu , že si ešte nejaky študent a nemaš čo ineho na práci ,tak vymyšľaš sprostosti...