SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Je tu niekto z TT, kto by vedel o dobrom obchode na elektrody, resp. všetko okolo zvarania v Trnave? Prípadne eshop. A aku značku elektrod hladať? pomer cena/kvalita
A, objednal som si skladačku SVARIN 165 a kable 25/3, síce som už sem tam niečo varil, ale v podstate začínam, urobil som dobre?
Robiš z toho zbytočnú vedu.
Zbehni si do najbližšieho železiarstva a maš pokoj.
Kôli poštovnému sa ti neoplati objednávať z netu niečo , čo normálne kupiš v každom meste.
A čo sa týka výrobcu , tak elektródy vyrába firma ESAB (keď nepočítame tu všadeprítomnú Čínu).
Plus odporučam ti preštudovať tento článok: http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php? … 2007112901
Editoval m.evil (03-06-2010 11:24:04)
m.evil nie len esab vyrába v európe, ale aj turci, nemci, poliaci aj rumuni. A týto nie sú esab
Viem že je toho plno ,no ale ESAB je najznámejši
ja sa snazim kupovat kvalitu ale obchody u nas viac alebo menej vsadzaju na kvalitu s Ciny , alebo zeby im slo o zisk...
Tak sorry no, ale pre mna to je momentalne veda. Len som sa chcel spýtať. V TT je more obchodov a ja robím v PN a pomaly už ani TT nepoznám, tak som sa chcel spýtať. Dnes ťa v obchode ošulia, ani akom nemihnú. Do neba vychvália strašný šit, len aby predali. Okrem toho, mám možnosť brať všetko na firmu, odrátať DPH, tak reku pôjdem niekam, kúbim hafo elektród, nech mám kľud.
plazivec .. ked robis v PN tak kukni vo vrbovom .. tam je ochod .... Abatek ... maju aj eshop
ABATEK vo vrbovom, TECHNOMAT v trnave... obydve predajne maju aj eshop... inak ja som kupoval pridavny material z ciech na tig a vysiel lacnejsie aj s dorucenim na sk ako predavaju slovenske firmy.
No veď práve, niekedy človek natrafí na terno obchod, lebo kamenné to niekedy preháňajú so ziskom.
Rutil.nemaj takový propal takže je používám spíše na tenké plechy a baz. na konstrukce např.véčka,jekly atd.
vo vrbovom su lacne obchody www.abatek.sk a www.elektroplus.sk
Stránky: 1