SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Jak už jsem psal v příspěvku tak mám doma nevyužitý stroj Trans Pocket 1500 TIG.Navařeno cca.150 ks elektrod a 3 metry sváru TIG.Původně pořízeno na montáže,které jsem z časových důvodů musel začít odříkat.Pořídil jsem už svářečku s HF zapalováním tak zvažuji zda prodat.....a taky za jakou cenu,když je trh zasycen levnými zdroji.
výskúšajte to predať , ale na stránke www.svarbazar.cz
da preco nie je to kvalitny stroj
Prodávat s přidanou hodnotou.
Třeba do rozumné vzdálenosti kupujícímu dovézt, zprovoznit, hodinku zaučovat....
Nebo přidat nějaký pracovní stůl, odsávání a další podobné věci....
niekde na tomto foru som cital ze niekto presna taku masina chce kupit tak si to pohladaj
slusny peniaz uz za to nebude , aj ked ma este hodnotu . zakaznika odradi to ze je to uz stara masinka , je to aj v papieroch ked je tomu doklad o kupe a zarucny list . tak max ked 150€ ti za nu daju je uz nieco , aj ked je zachovala ...
atishajn : No než těch 150 tak to raději do Fronia a jako protihodnotu k nové mašince.
zdravím jestli by byla ještě k mání tak bych byl ochoten nabydnout 5tisic kč.Vic bohužel nemám Rades
Stránky: 1