SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat. Má mít origo tahle svářečka spínání trafa tlačítkem na pistoli? Kamarád si ji teď koupil a má na drátu proud trvale. Měl jsem za to, že tenhle typ má trafo spínané. Trvale pod proudem mají jen Bimaxy, ne?
varok napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat. Má mít origo tahle svářečka spínání trafa tlačítkem na pistoli? Kamarád si ji teď koupil a má na drátu proud trvale. Měl jsem za to, že tenhle typ má trafo spínané. Trvale pod proudem mají jen Bimaxy, ne?
pokud ma proud porad na hořaku tak evidentně spinani trafa nema../ jinak stejna vražda jako einhell
Editoval alll (18-12-2010 19:33:57)
Ten kamarád mi psal mail, že prý má napsáno, že má spínání trafa i na blokovém schématu to je naznačeno, ale drát je pod proudem i bez sepnutého tlačítka. Ale prý to není plný proud, jako nějaký zbytkový nebo co. Hrozně jemný.
K EINHELU bych ji asi nepřirovnával. Mám doma taky od Telwinu, ale jiný typ a taková hrůza jako EINHEL to není. Navíc já mám Bimax a Telmig by měly být lepší. Alespoň co jsem četl.
varok napsal(a):
K EINHELU bych ji asi nepřirovnával. Mám doma taky od Telwinu, ale jiný typ a taková hrůza jako EINHEL to není. Navíc já mám Bimax a Telmig by měly být lepší. Alespoň co jsem četl.
všecky stroje z hořakem na pevno do delky2,5 m jsou strašne vraždy to není na korektni praci prořad nekam mašinu přetahovat aby se nekam dosahlo.. to je dilo....
Aha, tak já to pochopil jinak. Tak jestli to berete jen kvůli hořáku napevno, tak v tom případě jsou všechny levnější svářečky vražda. Dokonce i Iskravary apod.