SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim vas uz dlsiu dobu mam doma zvaracku Kit In 1700HF a skusal som vsetky funckie akurat som nevedel velmi prist na co sluzi funckia cycle a k comu sa pouziva alebo na co je vhodna ak by mi to niekto vedel objasnit budem mu velmi vdacny
Cycle přepíná mezi 2 nastavenými proudy, je to vhodné např. při vaření v rohu, podle mě velice užitečná věc.
prepac mi zvaram tigom uz asi 2 roky sice bez papierov ale tuto funckiu som este fakt nemal moznost vyskusat nevedel by si mi lepsie popisat ako to funguje ??? dakujem ti za ochotu
Vedel
Nejprv si zapneš tuto funkci na mašině, tuším, že se rozsvítí i 4t.
Oblouk nastartuješ na rovným sváru a vaříš, u rohu ťukneš na tlačítko hořáku, proud se přepne na menší nastavený, na rovným zase ťukneš a přepne se na vyšší a takto to cykluje při každém zmáčknutí tlačítka, pro ukončení oblouku se tlačítko hořáku podrží, snad jsem nic nespletl
no tak dobre ja to zajtra skusim a uvidim ako to funguje snad som to dobre pochopil uvidime dam ti vediet ako som pochodil a zatial dakujem za ochotu
no tak nakoniec som to ani nestihol vyskusat lebo mi dosiel argon lebo zvaram vianocny darcek pre moju polovicku prva vec do nasho spolocneho byvania tak sa tesim inak co keby sme vytvorili temu ze nase vyrobky co kto vyrobil a podobne podla mna by to bolo zaujimave