SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim panove chtel bych si poridit nejaky invertor ktery bude co nejlehci (externi montaze obcas na stozarech nebo kominech) a ktery bude umet slusne i TIG aby se dal varit hlinik pripadne nejaky nerez.V cene kolem 15-20 tisic.
Pripadne nejake odkazy na prodejce.
Diky
Za tu cenu, kterou uvádíš seženeš invertor s dotykovým startem a bude umět MMA a TIG, ale jenom DC. Ale, na hliník potřebuješ AC proud a tam by jsi musel tak ještě 20 tisíc přihodit. Levnější AC/DC TIG jsem na trhu neviděl.
jj to je asi pravda probiral sem to s mistrem ze svarecske skoly a pokud varit hlinik tak poradnou masinu.Takze asi koupin nejaky slusnejsi invertor ktery bude mit malou vahu a bude umet pripadne svarit nejakej ten nerez a podobne.Ten hlinik sem chtel pri tom ale neni to tak nutny spis slo o to co kdyby to bylo nekdy potreba :-)
Ale spis jde o znacku docela se mi libi fronius nebo kuthelberk.
tak jsem dostal nejakou nabidku od Froniusu ale porad vaham.Fronius ma docela vysokou cenu oproti ostatnim a potreboval bych nejake reference. Libi se mi TransTig1700.Mate s nim nekdo prakticke zkusenosti?Pripadne nejakou levnejsi variantu od jineho vyrobce?
Diky
Přímo s transtigem zkušenosti nemám ,ale s některýma froniuskama jsem svařoval a připadaly mi vpoho. Jestli chceš dobrou svářečku tak Froniusku určitě jo. Je-li tvoje peněženka hlubší šáhni na Esab :-)
uz sem se rozhodl du do froniusu ale do TT1500 zjistil sem ze to bude stacit a cenove je to jakos takos prijatelne.
Stránky: 1