SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den,
přemýšlím o koupi svářečky značky Lincoln Powertec 161C, 191c, 231c a 271c. Chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s touto značkou či daným typem. Děkuji
Měl jsem možnost si v praxi vyzkoušet několik zdrojů od Lincoln Electric od STT 2 až po POWERWAVE 450 a mohu říci, že jsou to výborné mašinky.
Mě kdysy nabízeli tuto značku, ale nevím typ. Taková hodně malinká, velká jako nabíječka akumulátoru do auta. Moc mě ale neoslnila, na to kolik stála. Měli tam v ní ale jen treubičkový drát, ale prý má přípravu i na klasický drát a plyn. Ty větší mašinky nevím, ale na internetu je docela chválí.
varok napsal(a):
Mě kdysy nabízeli tuto značku, ale nevím typ. Taková hodně malinká, velká jako nabíječka akumulátoru do auta. Moc mě ale neoslnila, na to kolik stála. Měli tam v ní ale jen treubičkový drát, ale prý má přípravu i na klasický drát a plyn. Ty větší mašinky nevím, ale na internetu je docela chválí.
Lincoln Elektric jsou dobre stroje vyrabí se i v polsku tam lze levneji stroj zakoupit včetne nahradnich dilu. servis na tyto stroje poskytuje firma moravsky qvik servis sro.