SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
U nás mi řekli že mi naplní korgon pouze do originální lahle co říkáte na přestavbu hasičáku myslíte že by to prošlo?
a ještě jsem si dovezl 30kg prázdou lahev z hasičáku a má ten velký pákoví uzávěr a slyšel jsem že rád ucházívá potom jak se jednou otevře bude závitově pasovat kohoutek z malé lahve (5kg co2)
Díky Zdeněk
škodař napsal(a):
U nás mi řekli že mi naplní korgon pouze do originální lahle co říkáte na přestavbu hasičáku myslíte že by to prošlo?
a ještě jsem si dovezl 30kg prázdou lahev z hasičáku a má ten velký pákoví uzávěr a slyšel jsem že rád ucházívá potom jak se jednou otevře bude závitově pasovat kohoutek z malé lahve (5kg co2)
Díky Zdeněk
Ja jsem radši koupil original flašku 20L plnou co2 až vypotrebuji tak nemam problem vymenit u Meseru za tutež plnou argonu.. i bez smlouvy.. za hotove..
Editoval alll (04-11-2010 22:07:27)
a na kolik vám prosím vyšla a kolik to vyjde u měssera plění slyšel jsem že to chce messer zrušit a dávat pouze s pronájmem
škodař napsal(a):
a na kolik vám prosím vyšla a kolik to vyjde u měssera plění slyšel jsem že to chce messer zrušit a dávat pouze s pronájmem
nevim přesně ale si nejakych 2600 za napln 20L
a na kolik vás vyšla lahev prosím
Co jsem se ptal, tak do hasičáku vám dají maximálně tak čisté COčko, ale ne Argon. Ten dávají jen do origo flašek a většinou ještě jejich vlastních.
škodař napsal(a):
a na kolik vás vyšla lahev prosím
1800,- plnou co2..
a předělal jste ji na algon a přebarvil a vše v poho prošlo jo?
prošlo by něco takového nebo musím mát funglovku? http://aukro.cz/item1304583935_tlakova_ … _plna.html
škodař napsal(a):
prošlo by něco takového nebo musím mát funglovku? http://aukro.cz/item1304583935_tlakova_ … _plna.html
takovy hasičak předelany mam taky doma, takovy vam v plnirne nenaplni argonem, ta flaska je stavena na tlak 190 atmosfer a argon flaska musimit nejmene 200 MPA A ZKUŠEBNI TLAK 30mpa..
díky díkY A Ještě taková prosba nevíte kde sehnat levně použitý vřetenový ventil na co2 na tu velkou bombu? má větší závit než malej hasičák...
škodař napsal(a):
díky díkY A Ještě taková prosba nevíte kde sehnat levně použitý vřetenový ventil na co2 na tu velkou bombu? má větší závit než malej hasičák...
Myslíš jako něco takového: http://www.vseprosvarovani.cz/product/l … licity-28/
škodař napsal(a):
to nevim, ale podle mne by bylo lepší udelat z bronzutakovou vložku na soustruhu a tu namontovat do flašky a doni natočit normalní ventil na co2 stejne takove řešeni by bylo pro argon nepřípustne. na co2 by toto řešeni mohlo fungovat.. nekdo tu na foru napsal, že proda prardnou lahev od argonu...
škodař napsal(a):
a předělal jste ji na algon a přebarvil a vše v poho prošlo jo?
vymenil za plnou u dilera meser a co2 jsem prepustil do6L hasičaku..
alll napsal(a):
škodař napsal(a):
to nevim, ale podle mne by bylo lepší udelat z bronzutakovou vložku na soustruhu a tu namontovat do flašky a doni natočit normalní ventil na co2 stejne takove řešeni by bylo pro argon nepřípustne. na co2 by toto řešeni mohlo fungovat.. nekdo tu na foru napsal, že proda prardnou lahev od argonu...
bronzo
vou vložku na kuželový závit? to už by bylo moc koplikované on se ten ventil dělá a bívá na některých těch flaškách ale stojí 11kil:( ale asi to obětuji uvidím
Zaja napsal(a):
škodař napsal(a):
Myslíš jako něco takového: http://www.vseprosvarovani.cz/product/l … licity-28/
p
řesně ten jen nevím ten závit a s opravně hasičákú mi řekli 11stovek...
alll napsal(a):
škodař napsal(a):
a nevíte prosím kdo já tu brouzdal a nic jsem nenašel:(
Stránky: 1